ASTEK Napisano 19 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 ASTEK uni6 Sojusz Ryje Pytanie jak w temacie co sie stanie z idlerami przy połaczeniu uni? Dziekuje MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 19 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 (edytowane) z tego co wiadomo to nic się nie stanie, grazce przenoszą się z jednego uni na drugie, kto sie nie przeniesie ten ma pecha, a idler raczej sie nie przeniesie.mogę mieć błędne informacje bo przy ostatnim przenoszeniu ktorym bylem to bylo u2. @editjak widać mam jednak przestarzałe informacje @ satriani : (19 lipiec 2014 - 21:37) ASTEK, z u5 zostało przeniesione najlepsze 500(nie jestem liczby dokladnie pewien) farm na u6 Edytowane 19 Lipca 2014 przez spieriz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 (edytowane) poniekad sa łaczone dwie unie i z tego co sie obserwuje od dłuszego czasu bynajmniej na uni6 farmy (idlerzy) sa najbardziej "aktywni" kazdy orze jak moze i jest to zrozumiałe Tylko poniekad jak spadnie liczba farm spadnie liczba graczy Edytowane 23 Lipca 2014 przez ASTEK MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Boski- Napisano 19 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Ja wiem co się stanie - dokładnie NIC. Zostaną tam gdzie są. Łączenie UNI nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Poniekad Boski masz info z samej gory MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 19 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 ASTEK chcesz przejmijcie farmy z 7, nikt z topki u7 nie zawita do was (u6), chyba ze przyłączy się do Twojego sojuszu np. Anioły ale Illu nigdzie się nie rusza wiec możecie co [ciach] pogramy rok i niech admin wylaczy u7 I_Will_Never_Forget Upominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 20 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 I_Will_Never_Forget Temat przeczyszczony ze spamu.Prosze o kulturalniejsze wypowiedzi.Kolejne takie wypowiedzi będą skutkować warnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linq Napisano 20 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Wolność słowa widzę została zgaszona a ten kto zaczął o du*** post jest ok . Po grajcie jeszcze dłużej na tym uni7 to może dorównacie nam. My do was nie ma mowy żebyśmy przeszli.Pozdrawiam .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 trzeba temat odswiezyc bo nikt niewidzi a wszegolnosci szefu własnie co z tymi farmami?[ciach] Więcej znaków zapytania się nie dało?I_Will_Never_Forget MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linq Napisano 26 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Pytam się gdzie te farmy z uni 6 na uni7 miały być przeniesione ! nie ma co farmić a co za tym idzie brak chęci do gry. Kasuje konto na uni 8 top19 ... przynajmniej ja się nie zastanawiam. Nie będę marnował jeszcze tam czasu... za nie długo jak tak dalej pójdzie skasuje konto uni7. Kolejny raz nie zapytam gdzie farmy.Pozdrawiam... Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez linq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 26 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 linq z tego co wiem obecnie Admin był zajęty przenoszeniem całej gry na nowy serwer co trwało dość długo.Wiem, jak czekanie może być trudne ale nic nie poradzimy gdyż tylko deusx zarządza grą, a uwierz jest sporo do zrobienia.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 26 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Przy łączeniu uni 4/5 farmy zostały przeniesione na sam koniec, po tym gdy już wszyscy się przenieśli, czyli miesiąc po rozpoczęciu łączenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linq Napisano 26 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) linq z tego co wiem obecnie Admin był zajęty przenoszeniem całej gry na nowy serwer co trwało dość długo.Wiem, jak czekanie może być trudne ale nic nie poradzimy gdyż tylko deusx zarządza grą, a uwierz jest sporo do zrobienia.Pozdrawiam.Wierzę , ale brakuje chociażby podstawowych dat do kiedy można przechodzić na uni 7 , noi kiedy farmy zostaną dodane na uni 7 . Tak jak by one były to bym siedział na uni 6 i przed końcem bym przeszedł. A nie teraz jestem na uni 7 i nic pusto. Mam się wzorować na poprzednich łączeniach ? jak one mnie nie interesowały i nie interesują. Ponieważ mogą byc takie same procedury ale nikt tego nie jest pewien. Podjąłem taka decyzje usunięcia uni 8 nie dużo mi brakuje usunięcia uni 7 i skończenia z tą niewiadomą. Pozdrawiam Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez linq MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 26 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Rozumiem.W chwili obecnej sam prowadze rozmowy z deusem nad wprowadzeniem oficjalnego harmonogramu prac który byłby widoczny dla każdego na forum opartego na konkretnych datach! bo wiem jak to wygląda w oczach graczy, sam nim byłem Na razie zostaje czekać cierpliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Kilkaset słabych kont zostanie usuniętych z uniwersum 7 na rzecz kilkuset z uniwersum 6 (tych najlepszych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 26 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Kiedy, jakies daty ASTEK dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 to kiedy mozna sie spodziewac farm z uni 6 na uni7 MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linq Napisano 16 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Czekamy czekamy i nic... ja pomału pasuje z tym uni , wole wrócić na normalne ogame. Tam się więcej dzieje. Nie będę się rozpisywał już więcej. Bo juz prosić i pytać kiedy dokładnie będą dodane farmy to już dla mnie mniej ważne. Mam konto na zwykłym ogame i tam sobie farmie. Pozdrawiam Wszystkich tych co czekają cierpliwie:] Ja pasuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 16 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 jak szefu na tamburynie zaga to wszystko zagra MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 17 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 tu i tamburyno nie pomoże linq cierpliwoscia sprawdzałes czy jakies sąszefu napisał Napisano 26 sierpień 2014 - 21:26Kilkaset słabych kont zostanie usuniętych z uniwersum 7 na rzecz kilkuset z uniwersum 6 (tych najlepszych). wyobrażam sobie ile czasu zajmuje klikanie kilka razy kilkaset kont usuńi potem jeszcze raz klikanie kilka razy kilkaset kont przy przenoszeniu z moim życiem i rodziną to kilka "nascie?" kont dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 11 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Deusx ustosunkuj sie do twojej wypowiedzi : Kilkaset słabych kont zostanie usuniętych z uniwersum 7 na rzecz kilkuset z uniwersum 6 (tych najlepszych). MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 13 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 no tak Co z farmami czas leci ;>surowce nie trafiają do banku ASTEK dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 14 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 (edytowane) bedziemy pisac do skutku az admin sie wywiaze ze swojego Słowa ;> A ja będę rozdawał ostrzeżenia za spam. Na razie słowne upomnienie.I_W_N_F Edytowane 14 Października 2014 przez I_Will_Never_Forget MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 15 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 bedziemy pisac do skutku az admin sie wywiaze ze swojego Słowa ;> A ja będę rozdawał ostrzeżenia za spam. Na razie słowne upomnienie.I_W_N_F IWNF ty nie farmisz ty zasilasz się na spadających monach to po co zabierasz głos w tym temacieja farmiłem dosć dużo i czuję stratę tych dochodówdlatego oczekuję od deusa konkretów ASTEK dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 15 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 dokładnie i jaki spam? post pod postem i kazdy inny wiec oco ci chodzi dochodzimy tylko swoich racji i chcemy sie czegos dowiedziec ! Ostatnim czasem Admin jest mocno zajety i moze niezauwazyc lub mogł zapomiec o danym temacie wiec bedziemy ciagnac temat i nie zamykaj mi usty kolego MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi