WomBat Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Mam takie pytanie,gdy otwieram w osobnej karcie ataki żeby farmić to po wysłaniu ataku znika mi znak kontynuuj.tak powinno być czy to ja mam jakiś błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Zależy od przeglądarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 W ostatnim czasie u mnie również pojawił się taki błąd.Firefox 30.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 To nie bug a nowinka techniczna, jest już chyba trzeci miesiąc. Zdaje sięaby uniknąć wysyłania kilku misji w ciągu sekundy poprzez naparzanie w przycisk kontynuuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WomBat Napisano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Alwego czyli nic nie mogę zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezadowolony Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Do du** z taka nowinkac techniczna, bo zamiast ułatwic gre to sie ja tylko utrudniło bardziejteraz nawet ciezko opoznic flote bo trzeba kilka zakladek na raz otworzyc....a do tego jeszcze ten floding session 3 sec...masakraw pierwszyk okienku przechodzisz w galaktyke a na drugim chcesz opoznic i du** bo wyskakuje te g***o...a co z flota ? KABOOM bo ktos sie podstawił....masakra jednym słowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 tez tak miałem zmieniłem przeglądarke na IE i mogę dalej farmic - za to nie działa pare innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Zawsze móżna przecież pobrać wersję archiwalną firefoxa. Ja mam 28, bo mi się nowy wygląd nie podobał w 30. Wystarczy wyłączyć automatyczną aktualizację i działa elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi