WomBat Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Mam takie pytanie,gdy otwieram w osobnej karcie ataki żeby farmić to po wysłaniu ataku znika mi znak kontynuuj.tak powinno być czy to ja mam jakiś błąd? Quote
spieriz Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 W ostatnim czasie u mnie również pojawił się taki błąd.Firefox 30.0 Quote
Alwego Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 To nie bug a nowinka techniczna, jest już chyba trzeci miesiąc. Zdaje sięaby uniknąć wysyłania kilku misji w ciągu sekundy poprzez naparzanie w przycisk kontynuuj Quote
WomBat Posted July 8, 2014 Author Report Posted July 8, 2014 Alwego czyli nic nie mogę zrobić ? Quote
niezadowolony Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Do du** z taka nowinkac techniczna, bo zamiast ułatwic gre to sie ja tylko utrudniło bardziejteraz nawet ciezko opoznic flote bo trzeba kilka zakladek na raz otworzyc....a do tego jeszcze ten floding session 3 sec...masakraw pierwszyk okienku przechodzisz w galaktyke a na drugim chcesz opoznic i du** bo wyskakuje te g***o...a co z flota ? KABOOM bo ktos sie podstawił....masakra jednym słowem. Quote
MOCZAR Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 tez tak miałem zmieniłem przeglądarke na IE i mogę dalej farmic - za to nie działa pare innych rzeczy Quote
Neriel Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Zawsze móżna przecież pobrać wersję archiwalną firefoxa. Ja mam 28, bo mi się nowy wygląd nie podobał w 30. Wystarczy wyłączyć automatyczną aktualizację i działa elegancko. Quote
Recommended Posts