WomBat Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2014 Mam takie pytanie,gdy otwieram w osobnej karcie ataki żeby farmić to po wysłaniu ataku znika mi znak kontynuuj.tak powinno być czy to ja mam jakiś błąd? Cytuj
spieriz Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2014 W ostatnim czasie u mnie również pojawił się taki błąd.Firefox 30.0 Cytuj
Alwego Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2014 To nie bug a nowinka techniczna, jest już chyba trzeci miesiąc. Zdaje sięaby uniknąć wysyłania kilku misji w ciągu sekundy poprzez naparzanie w przycisk kontynuuj Cytuj
WomBat Napisano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2014 Alwego czyli nic nie mogę zrobić ? Cytuj
niezadowolony Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2014 Do du** z taka nowinkac techniczna, bo zamiast ułatwic gre to sie ja tylko utrudniło bardziejteraz nawet ciezko opoznic flote bo trzeba kilka zakladek na raz otworzyc....a do tego jeszcze ten floding session 3 sec...masakraw pierwszyk okienku przechodzisz w galaktyke a na drugim chcesz opoznic i du** bo wyskakuje te g***o...a co z flota ? KABOOM bo ktos sie podstawił....masakra jednym słowem. Cytuj
MOCZAR Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2014 tez tak miałem zmieniłem przeglądarke na IE i mogę dalej farmic - za to nie działa pare innych rzeczy Cytuj
Neriel Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2014 Zawsze móżna przecież pobrać wersję archiwalną firefoxa. Ja mam 28, bo mi się nowy wygląd nie podobał w 30. Wystarczy wyłączyć automatyczną aktualizację i działa elegancko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi