Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Nasz nick: destiny
Treść blokady: push odbiorca
Nick SGO, który nałożył bana: Catalyst

wchodzę właśnie na konto i widzę bana i tu moje ogromne zdziwienie bo wszystkie odbierane transporty były wcześniej wysyłane do graczy, więc nie wiem o co chodzi, proszę sobie sprawdzić, że dnia poprzedniego każdemu z tych graczy pożyczałem okolo 3bln Dexy i wszystko jest jeszcze zapisane w moich wiadomościach

pozdrawiam

Posted

Byłem na urlopie i nie kontrolowałem co było wcześniej. Był transport powyżej 3bln deuteru więc blokada słuszna.

Posted

catalyst transport był na 3.293 chyba dokladnie pożyczone było 2.97 więc do tego 10% i dlatego wyszło. A co jeśli by mi oddał 2 dni później te 300mld to i tak byłbym zbanowany bo słabszy gracz mi wysałał więc tu jest zamknięte koło

Posted

no to jest smieszne, jakby mogło nie być skoro słabszy gracz mi wysyła surowce? Trochę chyba nie tak, zresztą nie bądźmy nie poważni to nie jest 10bln tylko 300mld, to jest  niecałe 2 godzinne wydobycie. Nie moja wina, że regulamin jest nie jasno napisany i można sobie go interpretować wg swojego widzimisie 

Posted (edited)

.... Brak mi słów, wy sie dziwicie ze graczy coraz mniej, jak ma nie byc mniej skoro takie jaja ...

edit.

Jeszcze jedna sprawa, gdzie można znaleźć oficialną tabele kar, bo jedyna jaka jest to napisana przez byłego SGO która nie została zatwierdzona, do tego przekroczenie o 300mld to jest nic więc myśle ze kara powinna byc adekwatna co do przewinienia

Edited by satriani
Posted

Witam !

Rozchodzi się jedynie o transport rzędu: 300.000.000.000 deuteru.

Była godzina 22:30, więc transport wysłany godzinę i 30 minut później nie byłby zaliczany jako złamanie regulaminu.

Ponadto był to zwrot surowców. Gracz silniejszy pomaga graczowi słabszemu.
Dla powoda taka suma surowców nie robi żadnej różnicy (nie wpływa na rozgrywkę).
Dodatkowo regulamin został złamany nie bezpośrednio przez powoda.

Myślę, że w tym wypadku 10 godzin blokady stanowczo wystarcza jeżeli chodzi o "szkodę" wyrządzoną złamaniem regulaminu.