Pasek Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwca 2014 Witam, omyłkowo kliknąłem pomiń przy zadaniu 35 - stwórz 480+ pól. Czy jak zrobię taką planetę to dostanę nagrodę czy to już "przepadło" ? Cytuj
Neriel Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwca 2014 Nie można wykonać pominiętych zadań.Przydałoby się tam wstawić potwierdzenie decyzji informujące o niemożności powrócenia do tego zadania. Cytuj
BeRnI Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Ale z tego co deusx pisał kto pominie to zadanie i tak dostanie deuter oczywiście na UNI 8 Edytowane 23 Czerwca 2014 przez BeRnI Cytuj
Pasek Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 23 Czerwca 2014 ok dzieki za pomoc. najlepsze ze to bylo w trakcie budowania ostaniego terraformera dającego mi te 480 pól, no nic, czekam na odp Admina, dzieki za pomoc Cytuj
deusx Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwca 2014 Jeżeli ktoś przypadkowo pominął zadanie to napisanie do mnie prośby o przywrócenie go nie stanowi dla nas żadnego problemu. Zwrot surowców dotyczył tylko początkowej fazy gry, obecnie przy zadaniach nie ma żadnych dodatkowych profitów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi