Pasek Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 Witam, omyłkowo kliknąłem pomiń przy zadaniu 35 - stwórz 480+ pól. Czy jak zrobię taką planetę to dostanę nagrodę czy to już "przepadło" ? Quote
Neriel Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 Nie można wykonać pominiętych zadań.Przydałoby się tam wstawić potwierdzenie decyzji informujące o niemożności powrócenia do tego zadania. Quote
BeRnI Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 (edited) Ale z tego co deusx pisał kto pominie to zadanie i tak dostanie deuter oczywiście na UNI 8 Edited June 23, 2014 by BeRnI Quote
Pasek Posted June 23, 2014 Author Report Posted June 23, 2014 ok dzieki za pomoc. najlepsze ze to bylo w trakcie budowania ostaniego terraformera dającego mi te 480 pól, no nic, czekam na odp Admina, dzieki za pomoc Quote
deusx Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Jeżeli ktoś przypadkowo pominął zadanie to napisanie do mnie prośby o przywrócenie go nie stanowi dla nas żadnego problemu. Zwrot surowców dotyczył tylko początkowej fazy gry, obecnie przy zadaniach nie ma żadnych dodatkowych profitów. Quote
Recommended Posts