kallu Napisano 10 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 witam chciałem zapytać dlaczego w podglądzie kopalni gdzie jest tabelka z dokładnym wydobyciem jest inna suma wydobycia niż w zakładce surowce gdzie jest pokazane godzinowe wydobycie na planecie z tym że w surowcach wydobycie to jest wieksze? to jest jakiś bug czy coś bo nie wiem a nikt odpowiedzi mi nie udzielił dotychczas a nie znalazłem nic podobnego. jeśli temat został wyjaśniony to proszę o link i do zamknięcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 10 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) witam chciałem zapytać dlaczego w podglądzie kopalni gdzie jest tabelka z dokładnym wydobyciem jest inna suma wydobycia niż w zakładce surowce gdzie jest pokazane godzinowe wydobycie na planecie z tym że w surowcach wydobycie to jest wieksze? to jest jakiś bug czy coś bo nie wiem a nikt odpowiedzi mi nie udzielił dotychczas a nie znalazłem nic podobnego. jeśli temat został wyjaśniony to proszę o link i do zamknięcia;)ja mam ok moze przelicz Edytowane 10 Czerwca 2014 przez MrWhite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 U mnie tylko resorty dodają 10%. Sprawdź procentowo ile jest różnicy to będzie wiadomo skąd ta różnica się bierze.Albo jw. przelicz czy wejdź w imperium P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi