kallu Posted June 10, 2014 Report Posted June 10, 2014 witam chciałem zapytać dlaczego w podglądzie kopalni gdzie jest tabelka z dokładnym wydobyciem jest inna suma wydobycia niż w zakładce surowce gdzie jest pokazane godzinowe wydobycie na planecie z tym że w surowcach wydobycie to jest wieksze? to jest jakiś bug czy coś bo nie wiem a nikt odpowiedzi mi nie udzielił dotychczas a nie znalazłem nic podobnego. jeśli temat został wyjaśniony to proszę o link i do zamknięcia;) Quote
MrWhite Posted June 10, 2014 Report Posted June 10, 2014 (edited) witam chciałem zapytać dlaczego w podglądzie kopalni gdzie jest tabelka z dokładnym wydobyciem jest inna suma wydobycia niż w zakładce surowce gdzie jest pokazane godzinowe wydobycie na planecie z tym że w surowcach wydobycie to jest wieksze? to jest jakiś bug czy coś bo nie wiem a nikt odpowiedzi mi nie udzielił dotychczas a nie znalazłem nic podobnego. jeśli temat został wyjaśniony to proszę o link i do zamknięcia;)ja mam ok moze przelicz Edited June 10, 2014 by MrWhite Quote
Neriel Posted June 10, 2014 Report Posted June 10, 2014 U mnie tylko resorty dodają 10%. Sprawdź procentowo ile jest różnicy to będzie wiadomo skąd ta różnica się bierze.Albo jw. przelicz czy wejdź w imperium P Quote
Recommended Posts