kallu Napisano 10 Czerwca 2014 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwca 2014 witam chciałem zapytać dlaczego w podglądzie kopalni gdzie jest tabelka z dokładnym wydobyciem jest inna suma wydobycia niż w zakładce surowce gdzie jest pokazane godzinowe wydobycie na planecie z tym że w surowcach wydobycie to jest wieksze? to jest jakiś bug czy coś bo nie wiem a nikt odpowiedzi mi nie udzielił dotychczas a nie znalazłem nic podobnego. jeśli temat został wyjaśniony to proszę o link i do zamknięcia;) Cytuj
MrWhite Napisano 10 Czerwca 2014 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) witam chciałem zapytać dlaczego w podglądzie kopalni gdzie jest tabelka z dokładnym wydobyciem jest inna suma wydobycia niż w zakładce surowce gdzie jest pokazane godzinowe wydobycie na planecie z tym że w surowcach wydobycie to jest wieksze? to jest jakiś bug czy coś bo nie wiem a nikt odpowiedzi mi nie udzielił dotychczas a nie znalazłem nic podobnego. jeśli temat został wyjaśniony to proszę o link i do zamknięcia;)ja mam ok moze przelicz Edytowane 10 Czerwca 2014 przez MrWhite Cytuj
Neriel Napisano 10 Czerwca 2014 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwca 2014 U mnie tylko resorty dodają 10%. Sprawdź procentowo ile jest różnicy to będzie wiadomo skąd ta różnica się bierze.Albo jw. przelicz czy wejdź w imperium P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi