sH3ep Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwca 2014 Witam. Ogolnie jestem nowym graczem na ogam i dlatego zadaje takie noobskie pytanie. Jakim cudem na uni 8 ludzie z top 10 maja tyle pkt. Zadne eko nie daloby takiego startu. Czy oni farmia innych dzien i noc ?
Fenrir Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwca 2014 Witam. Ogolnie jestem nowym graczem na ogam i dlatego zadaje takie noobskie pytanie. Jakim cudem na uni 8 ludzie z top 10 maja tyle pkt. Zadne eko nie daloby takiego startu. Czy oni farmia innych dzien i noc ? Wejdź w zakładkę Zadania, i tam masz odpowiedź.
spieriz Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwca 2014 raz, że zadania, a dwa, są tacy co od startu u8 nie spali przez 3 noce z rzędu i grali
sH3ep Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Zadania do mnie nie przemawiają bo wiem ile mozna za nie zgarnac a ile oni maja pkt więcej od przeciętnego gracza :/ . No ale nic oni i tak nie zdradza swoich sposobow ^^ sam bym tego nie zrobil ^^ Edytowane 8 Czerwca 2014 przez sH3ep
spieriz Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwca 2014 siedź na ogam 18 godzin dziennie + rób zadania + farm = topka
Fenrir Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwca 2014 raz, że zadania, a dwa, są tacy co od startu u8 nie spali przez 3 noce z rzędu i grali A niby co wtedy do farmienia było?
zdzisLG Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwca 2014 on nie napisał ,ze farmili tylko ,ze grali..czyli stawiali eko i tym samym szybciej zarabiali sure...
Rekomendowane odpowiedzi