sH3ep Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 Witam. Ogolnie jestem nowym graczem na ogam i dlatego zadaje takie noobskie pytanie. Jakim cudem na uni 8 ludzie z top 10 maja tyle pkt. Zadne eko nie daloby takiego startu. Czy oni farmia innych dzien i noc ? Quote
Fenrir Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 Witam. Ogolnie jestem nowym graczem na ogam i dlatego zadaje takie noobskie pytanie. Jakim cudem na uni 8 ludzie z top 10 maja tyle pkt. Zadne eko nie daloby takiego startu. Czy oni farmia innych dzien i noc ? Wejdź w zakładkę Zadania, i tam masz odpowiedź. Quote
spieriz Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 raz, że zadania, a dwa, są tacy co od startu u8 nie spali przez 3 noce z rzędu i grali Quote
sH3ep Posted June 8, 2014 Author Report Posted June 8, 2014 (edited) Zadania do mnie nie przemawiają bo wiem ile mozna za nie zgarnac a ile oni maja pkt więcej od przeciętnego gracza :/ . No ale nic oni i tak nie zdradza swoich sposobow ^^ sam bym tego nie zrobil ^^ Edited June 8, 2014 by sH3ep Quote
spieriz Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 siedź na ogam 18 godzin dziennie + rób zadania + farm = topka Quote
Fenrir Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 raz, że zadania, a dwa, są tacy co od startu u8 nie spali przez 3 noce z rzędu i grali A niby co wtedy do farmienia było? Quote
zdzisLG Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 on nie napisał ,ze farmili tylko ,ze grali..czyli stawiali eko i tym samym szybciej zarabiali sure... Quote
Recommended Posts