Guest dzida Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 Deus napisał 26maja, że antybot nie będzie pojawiał się w budynkach i badaniachdeusxAdmin / programistaAdministrator8715 postówOnline: 114d 16h 39m 41sUniwersum:2-7Napisano 26 maj 2014 - 09:58Antybot ulegnie zmianie jutro. Z budynków, badań zniknie całkowicie, podczas ataku na pewno nam się nie włączy, ale będzie w zakładce flota aktywny.Falanga będzie zrobiona na podobnej zasadzie, co po ostatnich zmianach, tylko jeszcze bardziej zagadkowa i agresywniejsza z początku (co będzie skutkowało mniejszą aktywnością w przyszłości). Pojawia się nadal w budynkach a we flotach nie pozwala dokończyc rozpoczętej procedury wysłania floty, co skutkuje w razie próby ucieczki ewidentnym złomem.Słowa na wiatr Quote
Skuzi Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 Do zobowiązań naszego administratora trzeba podchodzić z dystansem, 'lekkie' opóźnienia dosyć często się zdarzają. Quote
Sarius Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 Według mnie jest dobrze, bo teraz antubot nie przerywa akcji, czyli bdynki mozna dalej budowac i flota sie wysle zanim antybot wyskoczy. Przynajmniej u mnie tak jest Quote
Neriel Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 U mnie również wyskoczył antybot dokładnie w momencie klikania "Wyślij", co oczywiście poskutkowało nie wysłaniem floty. Quote
Guest dzida Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 w budynkach nadal antybot jest aktywny. Stan z przed 2 minut U mnie również wyskoczył antybot dokładnie w momencie klikania "Wyślij", co oczywiście poskutkowało nie wysłaniem floty. Tego zachowania antybota nie skomentuję, próbujesz zwiac i antybot blokuje.Niech sobie będzie, ale powinien pozwolic dokończyc akcje Quote
Recommended Posts