Gość dzida Napisano 4 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Deus napisał 26maja, że antybot nie będzie pojawiał się w budynkach i badaniachdeusxAdmin / programistaAdministrator8715 postówOnline: 114d 16h 39m 41sUniwersum:2-7Napisano 26 maj 2014 - 09:58Antybot ulegnie zmianie jutro. Z budynków, badań zniknie całkowicie, podczas ataku na pewno nam się nie włączy, ale będzie w zakładce flota aktywny.Falanga będzie zrobiona na podobnej zasadzie, co po ostatnich zmianach, tylko jeszcze bardziej zagadkowa i agresywniejsza z początku (co będzie skutkowało mniejszą aktywnością w przyszłości). Pojawia się nadal w budynkach a we flotach nie pozwala dokończyc rozpoczętej procedury wysłania floty, co skutkuje w razie próby ucieczki ewidentnym złomem.Słowa na wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 4 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Do zobowiązań naszego administratora trzeba podchodzić z dystansem, 'lekkie' opóźnienia dosyć często się zdarzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 4 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Według mnie jest dobrze, bo teraz antubot nie przerywa akcji, czyli bdynki mozna dalej budowac i flota sie wysle zanim antybot wyskoczy. Przynajmniej u mnie tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 6 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 U mnie również wyskoczył antybot dokładnie w momencie klikania "Wyślij", co oczywiście poskutkowało nie wysłaniem floty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dzida Napisano 6 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 w budynkach nadal antybot jest aktywny. Stan z przed 2 minut U mnie również wyskoczył antybot dokładnie w momencie klikania "Wyślij", co oczywiście poskutkowało nie wysłaniem floty. Tego zachowania antybota nie skomentuję, próbujesz zwiac i antybot blokuje.Niech sobie będzie, ale powinien pozwolic dokończyc akcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi