spieriz Posted June 2, 2014 Report Posted June 2, 2014 1. Sygnaturka - link jest zły - do u6 zamiast u8, - na obrazku jest u7 zamiast u8. 2. Wydarzenia w podglądzie - podczas odświeżania wszystkie loty się dublują. Quote
Sarius Posted June 2, 2014 Report Posted June 2, 2014 3. Rozmiary planet nie zgadzają sie z tym co jest napisane w poradniku. I to nie raz. http://screenshu.com/static/uploads/temporary/q9/2k/i5/52yttk.jpghttp://screenshu.com/static/uploads/temporary/vm/8w/f7/wdpo86.jpg Quote
spieriz Posted June 2, 2014 Author Report Posted June 2, 2014 zgadzam sie, wlasnie skolonizowałem 10-tke która ma 304 pola Quote
primal Posted June 2, 2014 Report Posted June 2, 2014 w podglądzie po odświeżaniu nie jest aktualizowane info o badaniu które już się skończyło Quote
Nyczu99 Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 Losowanie - statystyka uniwersum niezmienna - 0, 0, 0 Quote
BeRnI Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Miałem nie pisać nic na tem temat, ale po zmianie wielkości pól normalnie **** mnie strzela! Jedną planetę kolonizuje już ponad tydzień a wartości nie są nawet zblizone do tych co były kolopnizowane przez zmianą. Wielkość pól a temperatura ma rozrzut jak ruska katiusza. I chyba nie jest to tylko moje zdanie.... Quote
Fenrir Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Miałem nie pisać nic na tem temat, ale po zmianie wielkości pól normalnie **** mnie strzela! Jedną planetę kolonizuje już ponad tydzień a wartości nie są nawet zblizone do tych co były kolopnizowane przez zmianą. Wielkość pól a temperatura ma rozrzut jak ruska katiusza. I chyba nie jest to tylko moje zdanie.... Potwierdzam, znaleźć 370 pól na 7mce to chyba trudniej niż trafić szóstkę w totka teraz. :/ Quote
BeRnI Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Już nie chodzi mi o to. Generalnie kolonizuje 13. Pola od 100 do 160 temperatura ok -60 stopni. A jak Planeta trochę większa to temperatura w okolicach 0 .... masakra! Quote
MrWhite Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Już nie chodzi mi o to. Generalnie kolonizuje 13. Pola od 100 do 160 temperatura ok -60 stopni. A jak Planeta trochę większa to temperatura w okolicach 0 .... masakra! chyba jaja sobie z nas robisz obecnie największa kolonia to 370 pol, po zmianie nikt nie dostanie wiekszej - przynajniej tak zrozumialem z tego co deusx pisał, wiec teoretycznie wszyscy mamy rowne szanse, ale wiadomo jak to jest;- pod to zadanie najlepiej kolonizować na początku, mając z 15 slotów- są osoby które zrobią zadanie na starych zasadach- miało nie być tego zadania Quote
BeRnI Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Jaja to sobie chyba Ty robisz. Przed zmianą maksymalna ilość pół na 13 pozycji w układzie jak wiesz była 220 i bez problemu kolonizowało się planety od 215 pól i temperaturą poniżej -90 stopni Celcjusza i abyś nie musiał liczyć 215 pól z 220 to jest ok 2%.Po zmianie niby jest 270 pól. Spróbuj skolonizować planętę o ok 2-3% mniejszą niż max (czyli 260 pół) i temperaturą poniżej -90%. Powodzenia..... To co sie dzieje na tym serwerze zaczyna być niepoważne. Quote
linq Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Ja nie widzę takiego problemu , jak nie którzy. Przy 16 planecie waliłem multum kolonizatorów ale udało się mam 21 planet. Kolonizacja to jest loteria ja się nie dziwie że macie problemy jak chcecie wielką planetę i do tego zimną.:] Śpieszcie się bo was Święta zastaną a wy bez kąpletu planet. Pozdrawiam Quote
MrWhite Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Jaja to sobie chyba Ty robisz. Przed zmianą maksymalna ilość pół na 13 pozycji w układzie jak wiesz była 220 i bez problemu kolonizowało się planety od 215 pól i temperaturą poniżej -90 stopni Celcjusza i abyś nie musiał liczyć 215 pól z 220 to jest ok 2%.Po zmianie niby jest 270 pól. Spróbuj skolonizować planętę o ok 2-3% mniejszą niż max (czyli 260 pół) i temperaturą poniżej -90%. Powodzenia..... To co sie dzieje na tym serwerze zaczyna być niepoważne. wiec zwracam honor myślałem ze kolonizujesz 160 pol i -60, tak napisałeś Quote
Recommended Posts