Winiu Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Skoro tyle nowych propozycji to i ja mam propozycję.Pokombinować coś ze statystykami floty:- usunąć całokowicie- odświeżać co X dni a nie co godzinę- ukrycie nicku przy punktach Dajcie więcej propozycji , może któraś przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) - usunąć całokowicie Nie- odświeżać co X dni a nie co godzinę Nie Chyba że co 12 H albo co 24 H- ukrycie nicku przy punktach TAK - to by wystarczyło Trzeba tak zrobić to nie podlega dyskusji inaczej nie będzie flot. Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Pocikola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 - usunąć całokowicie NIE- odświeżać co X dni a nie co godzinę Nad tym mozna się zastanowić- ukrycie nicku przy punktach Zdecydowanie TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JozekRakieta Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 kuzwa ale miałem za***isty pomysł hah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Skoro tyle nowych propozycji to i ja mam propozycję.Pokombinować coś ze statystykami floty:- usunąć całokowicie- odświeżać co X dni a nie co godzinę- ukrycie nicku przy punktach Dajcie więcej propozycji , może któraś przejdzie Gdy usuniemy nick ze statystyk flot, odejmiemy pkt za obronę i budynki (badań nie trzeba ) to wyjdzie nam nick gracza z flotą Lepiej, całkowicie usunąć podział statystyk. Tylko ogólna suma pkt gracz/sojusz.Bez flota/budynki/obrona. Skuzi i Winiu dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Albo zostawić tak Karaluch, niech sobie ktoś liczy jak chce przynajmniej bedzie musiał sie wysilic chwile, niz miec na dłoni Ale z drugiej strony, to nie za duzy problem ? gracze top 100 są we flotach top 10 a gracze top 20 nie mają floty i co ja mam 5000 graczy skanować ? ST bedzie co tydzien jedno Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Pocikola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Usunąć wszystko , zostawić tylko ogólne statystyki.Jak mają powstać floty to coś trzeba zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Usunąć wszystko , zostawić tylko ogólne statystyki.Jak mają powstać floty to coś trzeba zrobić To nie podlega wotpliwości że coś trzeba zrobić, tylko czy aż tak ? sie teraz zastanawiam, może cos mniej, "rygorystycznego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 I tak jest jedno ST co tydzień bo na więcej flot nie ma. ja bym proponował to co przez lata sprawdzało się na ogame - statystyki pokazujące ilość statków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ilość staków mamy jak wchodzimy w nick gracza przy statystykach flot. Też dziwne bo zrobie sobie DT na farmienie i zaraz ktos myśli ze mam tyle ow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ilość staków mamy jak wchodzimy w nick gracza przy statystykach flot. Też dziwne bo zrobie sobie DT na farmienie i zaraz ktos myśli ze mam tyle ow ? Albo sond. Ale równie dobrze może to być miliard nie DT, a GS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Odświeżam bo temat ucichł ktoś jeszcze jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anora Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Ja jestem za tym jak wspomniał Alwego...czyli tylko statystyki pokazujące ilość statków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Popieram - Tylko ilość statków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Również jestem za tym, aby flota była pokazana w ilości, tak jak kiedyś. Może nie ukryje to gracza ale utrudni jego faktyczną identyfikację. To samo proponuję w obronie, aby dodatkowo utrudnić sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 To do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 to zróbmy na zasadzie bez nicku i tylko ilośćraz że nie wiadomo kto ma dajmy 1kkk stateczków a dwa że nie wiadomo czy to są GĄSKI czy SATELITKIi po kłopocie że jak sobie ktoś flote stawia to odrazu przeliczenia ile pktów zrobił, ile %% na tym może być i koszenie gościa 10 min później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 to zróbmy na zasadzie bez nicku i tylko ilośćraz że nie wiadomo kto ma dajmy 1kkk stateczków a dwa że nie wiadomo czy to są GĄSKI czy SATELITKIi po kłopocie że jak sobie ktoś flote stawia to odrazu przeliczenia ile pktów zrobił, ile %% na tym może być i koszenie gościa 10 min później Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 I tak nie będzie trudno obliczyć ile kto ma punktów za flote.Można zrobić tylko dwie puntkacje: punkty ogólne, punkty badania.Wtedy trudnije będzie wylliczyć wartość punktową floty. Jeśeli jest to zbyt regorystyczedodać jeszcze jedną punktację: ilość floty i obrony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi