Winiu Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Skoro tyle nowych propozycji to i ja mam propozycję.Pokombinować coś ze statystykami floty:- usunąć całokowicie- odświeżać co X dni a nie co godzinę- ukrycie nicku przy punktach Dajcie więcej propozycji , może któraś przejdzie Quote
Pocikola Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 (edited) - usunąć całokowicie Nie- odświeżać co X dni a nie co godzinę Nie Chyba że co 12 H albo co 24 H- ukrycie nicku przy punktach TAK - to by wystarczyło Trzeba tak zrobić to nie podlega dyskusji inaczej nie będzie flot. Edited April 4, 2014 by Pocikola Quote
BeRnI Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 - usunąć całokowicie NIE- odświeżać co X dni a nie co godzinę Nad tym mozna się zastanowić- ukrycie nicku przy punktach Zdecydowanie TAK Quote
JozekRakieta Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 kuzwa ale miałem za***isty pomysł hah Quote
Guest karaluch Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Skoro tyle nowych propozycji to i ja mam propozycję.Pokombinować coś ze statystykami floty:- usunąć całokowicie- odświeżać co X dni a nie co godzinę- ukrycie nicku przy punktach Dajcie więcej propozycji , może któraś przejdzie Gdy usuniemy nick ze statystyk flot, odejmiemy pkt za obronę i budynki (badań nie trzeba ) to wyjdzie nam nick gracza z flotą Lepiej, całkowicie usunąć podział statystyk. Tylko ogólna suma pkt gracz/sojusz.Bez flota/budynki/obrona. Winiu and Skuzi 2 Quote
Pocikola Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 (edited) Albo zostawić tak Karaluch, niech sobie ktoś liczy jak chce przynajmniej bedzie musiał sie wysilic chwile, niz miec na dłoni Ale z drugiej strony, to nie za duzy problem ? gracze top 100 są we flotach top 10 a gracze top 20 nie mają floty i co ja mam 5000 graczy skanować ? ST bedzie co tydzien jedno Edited April 4, 2014 by Pocikola Quote
Winiu Posted April 4, 2014 Author Report Posted April 4, 2014 Usunąć wszystko , zostawić tylko ogólne statystyki.Jak mają powstać floty to coś trzeba zrobić Quote
Pocikola Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Usunąć wszystko , zostawić tylko ogólne statystyki.Jak mają powstać floty to coś trzeba zrobić To nie podlega wotpliwości że coś trzeba zrobić, tylko czy aż tak ? sie teraz zastanawiam, może cos mniej, "rygorystycznego" Quote
Alwego Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 I tak jest jedno ST co tydzień bo na więcej flot nie ma. ja bym proponował to co przez lata sprawdzało się na ogame - statystyki pokazujące ilość statków. Quote
Pocikola Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Ilość staków mamy jak wchodzimy w nick gracza przy statystykach flot. Też dziwne bo zrobie sobie DT na farmienie i zaraz ktos myśli ze mam tyle ow ? Quote
Alwego Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Ilość staków mamy jak wchodzimy w nick gracza przy statystykach flot. Też dziwne bo zrobie sobie DT na farmienie i zaraz ktos myśli ze mam tyle ow ? Albo sond. Ale równie dobrze może to być miliard nie DT, a GS. Quote
Winiu Posted April 5, 2014 Author Report Posted April 5, 2014 Odświeżam bo temat ucichł ktoś jeszcze jakieś propozycje? Quote
Anora Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Ja jestem za tym jak wspomniał Alwego...czyli tylko statystyki pokazujące ilość statków Quote
deusx Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Również jestem za tym, aby flota była pokazana w ilości, tak jak kiedyś. Może nie ukryje to gracza ale utrudni jego faktyczną identyfikację. To samo proponuję w obronie, aby dodatkowo utrudnić sprawę. Quote
Goldi Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 to zróbmy na zasadzie bez nicku i tylko ilośćraz że nie wiadomo kto ma dajmy 1kkk stateczków a dwa że nie wiadomo czy to są GĄSKI czy SATELITKIi po kłopocie że jak sobie ktoś flote stawia to odrazu przeliczenia ile pktów zrobił, ile %% na tym może być i koszenie gościa 10 min później Quote
Winiu Posted April 5, 2014 Author Report Posted April 5, 2014 to zróbmy na zasadzie bez nicku i tylko ilośćraz że nie wiadomo kto ma dajmy 1kkk stateczków a dwa że nie wiadomo czy to są GĄSKI czy SATELITKIi po kłopocie że jak sobie ktoś flote stawia to odrazu przeliczenia ile pktów zrobił, ile %% na tym może być i koszenie gościa 10 min później Popieram Quote
BeRnI Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 I tak nie będzie trudno obliczyć ile kto ma punktów za flote.Można zrobić tylko dwie puntkacje: punkty ogólne, punkty badania.Wtedy trudnije będzie wylliczyć wartość punktową floty. Jeśeli jest to zbyt regorystyczedodać jeszcze jedną punktację: ilość floty i obrony. Quote
Recommended Posts