Pocikola Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Problem polega na tym że jest strasznie dużo dziur, stało sie tak od piątku. Do Piątku było to 2-3 % na dziure, by sie zgadzało, po weekendzie co salwa ( 6 ekspedycji ) to albo 1 albo 2 dziury, no jakoś coś za łatwo trafiam te 2-3 % to samo ma multum graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgadza się... wczoraj albo przedwczoraj na 6 fal miałem 5 dziur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu76 Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Mam taki sam problem z dziurami i nie wiem o co kaman co 6,7 fala strata 100 % floty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 zrobił bym statystyki na kilkunastu ekspedycjach ale szkoda mi floty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Gdyby coś się zmieniło, zostalibyście poinformowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 No to wiadomo, ale czy coś się "zepsuło" ? dziwne ze nagle jest tyle dziur i widzi to kilku gracz a nie jest to wymysł jednego. Może nasz wszechświat ( ogam.net ) jest w takim miejscu gdzie jest dużo dziur ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu76 Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 widocznie mamy okropnego pecha bo ja mam za każdą falą 5 slotów jeden jest -100% floty czasem -30% a tak nigdy nie było odkąd tu gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Czy suma wszystkich statystyk wykracza sporo poza normy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anora Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja od samego rana jedna dziura czyli jak codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) no zależny jak patrzeć, jak na moje 2 tys ekspecydcji jeszcze sie trzyma na 2 %... ale jak zliczyc te ostatnie od soboty do dzis, to jest wiecej niz 3 % ile dokładnie, nie wem ile zrobiłem od soboty ekspedycji. Może wszystko ok, tylko był pech, nie wiem teraz bede robił i policze Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez Pocikola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 U mnie ani jednej dziury, wręcz nadmiar lekki się zebrał... Peszek, w odpowiednio długim czasie jest i szansa, że każdy gracz który wysłał ekspy trafił dziurę w tej samej godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiaexD Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja wysyłam ekspy co godzinę jakieś 12 razy w ciągu dnia i za każdym razem od 4 dni mam -30%... I to na 28 poziomie ekspedycji... Raz albo dwa razy na dzień zdarzy się też czarna dziura... Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez BiaexD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 BiaexD sprawdz jutro po 11 jak przeliczy Ci się ekspedycja ile masz -30% a ile +30%ja mam -30% = 103+30% = 105 jest po równo prawie, też tak powinieneś mieć około. Napisz potem. Wchodzisz w zadania i na dole Pokaż zebrane statystyki dla mojego profilu i tam na samym dole masz ekspedycje, jak byś nie wiedział jak się sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 może macie za niski PTE ja tam mam 24 i na ostatnie 99 ekspedycji trafiłem5 czarnych dziur 12 x tryt58 x surowce3 x +30 %6 x -30%15 x nic może i było ostatnio więcej czarnych dziur , może więcej komet , ale ogólne statystyki nie wyglądają źle , tak czy siak co parę dni przeważnie muszę dobudować szperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 26 poziom mam, za 200 h bedzie 27. wiec powinno byc dobrze. A przez jakis czas nie było teraz widze ze znowu ok. może pech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu76 Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Od napisania ostatniego postu zrobiłem 25 ekspedycji i widzę że się poprawiło,Zero dziur ani -30% Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez Krisu76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 no widzicie, ja i kris mowimy ze sie poprawiło cos musiało być jak to widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu76 Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 dokładnie Pocikola coś musiało być na rzeczy haha Dobra nie ma co spamować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdek Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ekspedycja traf -30%: 184 Ekspedycja traf +30%:217 Czy to sie wyrówna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ekspedycja traf -30%: 184 Ekspedycja traf +30%:217 Czy to sie wyrówna ? W dalekim okresie czasu powinno się wyrównać (jak będzie np. po 500). Nie ma reguły jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ekspedycja traf -30%: 1064 Ekspedycja traf +30%: 1083 Prawie wyrównane, co nie zmienia faktu ze przez 2 dni stracilem 750kk szperek na 28pte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Statystyka ma to do siebie, że czym większa próba tym wyniki są bardziej zbliżone do wartości narzuconych w skrypcie ekspedycjii.Jeżeli wykonaliście około 100 ekspedycjii wyniki mogą odbiegać od tego co zostało opisane w poradniku Neriela. Natomiast po wykonaniu 1000 ekspedycjii zauważycie że statystyki idealnie pokrywają się z poradnikiem. Jako dowód moje statystyki ekspedycjii z u5: Suma: 8060Ekspedycja traf -30%: 452Ekspedycja traf oficer: 84Ekspedycja traf dziura: 199Ekspedycja traf astaty: 83Ekspedycja traf surowce: 4772Ekspedycja traf tryt: 997Ekspedycja traf +30%: 417Ekspedycja traf nic: 1056 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Czy zostały sprawdzone czarne dziury, jeden gracz piszee na SB że na 28 poziomie miał 3 dziury na 6 ekspów... Ja też wczoraj miałem 2 dziury na 6... a co 12 lotów po jednej dziurze, to 2 % nie jest, posiadałem, 2 %w statystykach z dziur na 2000 ekspów, urósł on już do 3 %... ( 2 dni temu ) dzis pewnie wynosi juz 3,5% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sammy Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 28 lvl expow i dzis juz 5 dziur i mowicie ze jest dobrze na 1000 wychodzi okolo2% wiec i tak za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 28 lvl expow i dzis juz 5 dziur i mowicie ze jest dobrze na 1000 wychodzi okolo2% wiec i tak za duzo Na twoim poziomie powinno być 1%.Ale na ekspedycję latasz tylko od 28 PTE czy w momencie, kiedy miałeś 27 (i mniejszy) poziom również latałeś? To już rozgałęzia średnią a ryzyko wystąpienia różnic jak najbardziej istnieje i nikt tego nie ukrywa. Średnia nie oznacza wartości dokładnej. Po prostu zapamiętujemy bardziej porażki, jak nie było licznika ekspedycji to większość twierdziła, że jest na sporym minusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi