q4l Napisano 27 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 (edytowane) zmienilbym nagrody za aktywnosc np za poziom 4/4 dalbym nagrode x10 niz jest teraz kazdego surowca + geologa na 14 dni a reszte adekwatnie zmienil na + dla graczy bo te nagrody sa raczej smieszne pare h farmienia i jest wiecej niz nagroda czekam na propozycje moze Szef cos zmieni jak glos ludu przemowi Edytowane 27 Marca 2014 przez q4l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Nagrody mają być raczej dodatkiem, za miesiąc aktywnej gry otrzymamy geologa + na 14 dni, pozostałe 16 na pewno uzyskamy z ekspedycji (czy w oficerze czy w astatach) oraz surowce warte 5 astatów. Nie można żądać za dużo, bo za chwilę sklep splajtuje, ponieważ wszystko się dostanie za darmo Zgred dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 27 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 (edytowane) Jeżeli chodzi o mnie to mam geologa 100 % na 365 dni wiec mam na niego wytegowane, ale nogroda za aktywość to nie ma przynosic najwiekszeg zysku niz farmienie tylko mały bonus taki od o z serca admina i wiemy że po 365 dniach będe miał 150 dni gratis. A to już coś w wydobyciu wiec jestem mu ( Deusxowi ) wdzięczny : Edytowane 27 Marca 2014 przez Pocikola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 27 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 nie kazdy ma czas zeby dzienie wejsc a tak bedzie mobilizacja zeby dziennie wejsc sumojac nagrody mozna zmienic ale te co sa teraz to nawet nie jest godzina farmienia albo wydobycia tych lepszych a zawsze mozna dac ankiete ci co chca to i tak kupia astaty a reszta chce grac bez dodatkow jak kto woli dex decyzja nalezy do ciebie miesiac aktywnosci to je sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Uważam, że przy obecnej erze smartfonów, tabletów i innych urządzeń zalogowanie się raz dziennie jeżeli komuś zależy nie jest w ogóle problemem. Myślałem o większych nagrodach, ale przy dłuższych terminach aktywności. Np. super nagroda po 90 dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 27 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 (edytowane) czasem jest sam wiem jak czase ciezko jest wejsc na chwile ale nagroda za miesiac moglaby byc 10 astatow a moze taka nagroda zacheci do wiekszej aktywnosci innych graczy zaloz ankiete zobaczymy moze byc wieksza aktywnosc po 45 dniach i 60 dniach Edytowane 28 Marca 2014 przez deusx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Nie dubluj postów (połączyłem). Ankieta nic tutaj nie da, to jakby zrobić ankietę na temat, czy każdy zalogowany powyżej 14 dni powinien dostać dziennie 10 astatów.Jaki będzie wynik ankiety ?A jaki sens gry i jej źródło utrzymania ? Pewne rzeczy zatwierdza administracja, pewne rzeczy gracze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 28 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ja znam te powiedzenie 'daj palec, a utną rękę' ale te surowce to jakieś konkretniejsze mogły by być (i być odnotowane w historii banku) Ja do dziś nie wiem czy jakąkolwiek nagrodę dostałem Nie żeby od razu biliardy, ale nagrody rzędu kilku bln przy dobowym wydobyciu rzędu kilkunastu bln troche dziwnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinczer Napisano 28 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 dajcie spokoj z tymi darmowymi astatami , zaraz ludzie beda chcieli dostac za to ze zyja, sms kostule 6 zl i masz 20 i na miesiac wystarczy.Serwery, prad, czas admina itp wszystko kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja znam te powiedzenie 'daj palec, a utną rękę' ale te surowce to jakieś konkretniejsze mogły by być (i być odnotowane w historii banku) Ja do dziś nie wiem czy jakąkolwiek nagrodę dostałem Nie żeby od razu biliardy, ale nagrody rzędu kilku bln przy dobowym wydobyciu rzędu kilkunastu bln troche dziwnie wyglądają No właśnie jak są przydzielane te nagrody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 po danym czasie wpływa do banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Nagroda jest odnotowana w historii banku, to ten wpis, gdzie pole "typ" jest puste. Niebawem zostanie tam wprowadzony opis "Aktywność". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Nagroda jest odnotowana w historii banku, to ten wpis, gdzie pole "typ" jest puste. Niebawem zostanie tam wprowadzony opis "Aktywność".To dziwne co piszesz w 100 ostatnich wpłatach do banku nie mam ani raz pustego pola a pierwszy wpis pochodzi z 01.03.2014 20:46:29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Istnieje problem z czasem, który wynosi 0 w bazie danych, przez co wpis jest traktowany jako ostatni. I jeżeli przekroczysz 100 wpłat to ominiesz go. Błąd zostanie naprawiony przy następnych wpłatach.Na życzenie mogę udostępnić historię wraz ze stanem banku po wpłacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi