kOtello Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Zaglądam dzis do notatek a tam tylko 1. Gdzie sie podziała reszta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Nie widzę żadnego błędu w notatkach.Albo pomylił pan uniwersum, albo usunął i nie pamięta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pocikola Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Z notatkami nigdy nie było problemu, ja posiadam dalej notatki z przed 2 lat. Musiałeś je niechcący usunąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOtello Posted March 9, 2014 Author Report Share Posted March 9, 2014 Deusx, sęk w tym że na 100% nie pomyliłem UNI, gram na U5 i U3, na U5 sa wszystkie a na U3 została tylko 1, to nie jest możliwe żeby mając ich 25 do 30 usunąć i nie pamiętać. Mam w związku z tym adminie prośbę abyś sprawdził czy ktoś nie logował się z innego IP (puli IP) niż moje, jestem w Netii. Bardzo proszę sprzwdź to bo miałem tam notatki z ogam ale również inne dla mnie istotne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts