deusx Napisano 25 Maja 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Wiem, ze nie wypada, ale nie moge: ON: 05-23 11:04:02 ?xxxx [x]??to Ja twoj nocny koszmar. ta osoba ewidentnie mi grozi dlaczego bo zaatakowalem jego planete a ze przegralem toi mi wlasnie takimi slowami odgrozil wiec mam nadzieje ze cos z tym zrobicie pozdrawiam Ja:Dokladnie chodzi o slowa"to Ja twoj nocny koszmar."Dobrze rozumiem ? On:tak o te slowa chodzi i ja jestem na uni 1 i mam nick /ciach i tak to napisal pozdro Ja:Po pierwsze, chyba sobie zartujesz :-) A po drugie, jezeli nie zartujesz: Punkt regulaminu:7.2. Grozby odnoszace sie do gry sa dozwolone(Przyklad: grozba zniszczenia floty, obrony, farmienia), jednak z zachowaniem kultury. Jak odpisze to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pocikola Napisano 25 Maja 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 (edytowane) Hahaha Uni 1 rozmiata Edytowane 28 Października 2014 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi