deusx Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Wiem, ze nie wypada, ale nie moge: ON: 05-23 11:04:02 ?xxxx [x]??to Ja twoj nocny koszmar. ta osoba ewidentnie mi grozi dlaczego bo zaatakowalem jego planete a ze przegralem toi mi wlasnie takimi slowami odgrozil wiec mam nadzieje ze cos z tym zrobicie pozdrawiam Ja:Dokladnie chodzi o slowa"to Ja twoj nocny koszmar."Dobrze rozumiem ? On:tak o te slowa chodzi i ja jestem na uni 1 i mam nick /ciach i tak to napisal pozdro Ja:Po pierwsze, chyba sobie zartujesz :-) A po drugie, jezeli nie zartujesz: Punkt regulaminu:7.2. Grozby odnoszace sie do gry sa dozwolone(Przyklad: grozba zniszczenia floty, obrony, farmienia), jednak z zachowaniem kultury. Jak odpisze to dam znac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pocikola Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 (edited) Hahaha Uni 1 rozmiata Edited October 28, 2014 by I_Will_Never_Forget Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts