Fenrir Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Temperatury na poszczególnych planetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 A badania tam potrzebujemy? przez nie trzeba bardziej przewinąć aby zobaczyć gdzie jaką flote i obrone mamy, a badania wszędzie są takie same. Może jakiś guzik pozwalający 'zwinąć' poszczególne kategorie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 (edytowane) A badania tam potrzebujemy? przez nie trzeba bardziej przewinąć aby zobaczyć gdzie jaką flote i obrone mamy, a badania wszędzie są takie same. Może jakiś guzik pozwalający 'zwinąć' poszczególne kategorie? Badania można by w ogóle zredukować, bo wiadomo, że są dla całego konta - powtarzanie tej samej wartości na 42 sloty nie ma sensu. Edytowane 8 Marca 2014 przez Fenrir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAROLWDR Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Usunąć pozycję elektrownia fuzyjna i depozyt sojuszniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Co proponuję:Możliwość zwijania każdej zakładki (badania domyślnie zwinięte)Badania wyświetlane tylko w pierwszej wyświetlanej planecie imperium (bez dalszego powielania)Możliwość przełączania Planety / KsiężyceWyświetlanie co aktualnie na danej planecie jest budowaneLepsza optymalizacja danych (skracanie zer do k itd, niektóre wartości w tych samych polach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 BTW, doczekamy się w końcu modyfikacji Banku i przycisku, by ten zbierał surowce i z planet, i z moonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 (edytowane) no i jak to kolega zasugerował , temperatury też by były mile widziane w imperium jeśli jest taka możliwość edit: aha jeszce pytanko jedno takie , ta "aktywność" to będzie liczona na forum czy w grze ? Edytowane 8 Marca 2014 przez pydys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Temp. ma poszczególnych planetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Temperaturę również zamieszczę. Wpłatę z księżyców dodam jutro wraz z imperium (dzień przesunięcia ze względu na poważniejsze zmiany).Swoją aktywność można sprawdzić w zakładce Ustawienia. Opisana jest nagroda, czas naszej aktywności oraz wymagany czas aktywności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sammy Napisano 9 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 (edytowane) A ja bym proponowal kolo ksiezyca dodac ikonke do bezposredniego wyslania sond co znacznie ulatwi przegladanie galaktyk Edytowane 10 Marca 2014 przez Sammy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinczer Napisano 9 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 zlikwidowac dzial statystyki z iloscia FLOTY . Gra stanie sie ciekawsza, a nie ze popatrzy sobie w statystyki i juz wie kogo ma szukac, w ten sposob sam administrator nieswiadomie wystawia cele dla najlepszych i slabsi gracze nie maja szans zbudowac cokolwiek Alwego dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 13 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 super , dziękujemy bardzo za zmiany w zakładce Imperium tak sobie ostatnio przypomniałem że był poruszany temat zmiany wpłacania do banku , aby można było wpłacić od razu ze wszystkich planet a także księżyców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Będzie taka możliwość jeszcze dzisiaj. Imperium zostanie jeszcze lekko zmodyfikowane w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 13 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 deusx a tało by radę w zakładce "Imperium" z czegoś takiego jak 'sortuj wg' ? Tzn jak klikniemy na "Kopalnia metalu" w zakładce "Imperium", to planety ułożą nam się od najniższego poziomu tej kopalni, a jak klikniemy jeszcze raz to od najwyższego. Tak samo przy innych budynkach, temperatury itd. Kliknięcie w "Pozycja" układa podgląd od wsp. 1:.., kliknięcie raz jeszcze od ostatnich współrzędnych. Pozwoli nam to na segregację planet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAROLWDR Napisano 13 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ja miałbym jeszcze jedną propozycję. Czy można by zrobić tak by klikając na nazwę planety w zakładce imperium przenosiło nas automatycznie na podgląd klikniętej planety. Można by szybko skakać z zakładki imperium na poszczególne planety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beken Napisano 13 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ja miałbym jeszcze jedną propozycję. Czy można by zrobić tak by klikając na nazwę planety w zakładce imperium przenosiło nas automatycznie na podgląd klikniętej planety. Można by szybko skakać z zakładki imperium na poszczególne planety. Można przecież tak zrobić klikając na ikonę danej planety ciut wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 karaluch, wymagałoby to dorobienie kodu do każdej pozycji z osobna oraz stworzenie dodatkowej bazy danych, która zapisze sortowanie. Jest to zbyt duża praca oraz zbyt duże obciążenie kodu dla w zasadzie zbędnej opcji. KAROLWDR, kliknij w obrazek planety zamiast na nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 13 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) Co do Imperium, może warto by było rozdzielić ilość surowców na planecie i wydobycie na dwa wiersze? Obecnie wartości te i tak nie mieszczą się w jednym wierszu i są 'łamane' na dwa a nawet trzy wiersze (surowce, ukośnik, wydobycie) Podobnie z energią. Ew. po prostu wywalić ten ukośnik i samo się ładnie na dwa wiersze to poskłada Edytowane 13 Marca 2014 przez Alwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Jestem tego samego zdania, jutro rozdzielę to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 13 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 karaluch, wymagałoby to dorobienie kodu do każdej pozycji z osobna oraz stworzenie dodatkowej bazy danych, która zapisze sortowanie. Jest to zbyt duża praca oraz zbyt duże obciążenie kodu dla w zasadzie zbędnej opcji. KAROLWDR, kliknij w obrazek planety zamiast na nazwę. Nie, no dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAROLWDR Napisano 13 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Aha, nie wiem dlaczego ale zawsze po kliknięciu przenosi mnie na podgląd galaktyki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 14 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 KAROLWDR Musisz klikać w OBRAZEK a nie w kordy planety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAROLWDR Napisano 14 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Klikałem w obrazek i byłem przenoszony do galaktyki. Problem wyjaśniony, błąd przeglądarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 14 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 a ja dopiero teraz zauważyłem że zmiany w imperium nastały, więc też podziękuję i pochwalę naszego Admina.natomiast mam jeszcze taką propozycje żeby dodać gdzieś limit oziebiania, znaczy żeby wyświetlało nam gzieś info np: -42/-65 oraz jakieś osobne np MAX dla planet oziębionych do -99 lub o maksymalne 65'C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 15 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 taka mała modyfikacja przyszła mi właśnie do głowy , czy nie dało by się w profilu użytkownika zamienić koordynaty planety matki na link odsyłający do układu gracza tak samo jak ma to miejsce w przypadku wyszukiwania graczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi