KAROLWDR Napisano 23 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Podczas farmienia natknąłem się na poważny błąd w antybocie. Sytuacja nie jednokrotnie się powtarzała. Otóż jak wiadomo co jakiś czas wyskakuje antybot. Każdy ma 10 prób na wprowadzenie poprawnego wyniku. Tylko dlaczego przy pierwszej próbie pokazuje mi, że popełniłem już 4 a nawet 5 błędów? Zaznaczam, że nie klikałem wielokrotnie tylko sposobem backspace, pojedyńczo. Może warto zwrócić uwagę na to, bo nie chciałbym by kiedyś mi wyskoczyło, że popełniłem 9 błędów i z rozpędu kliknąłem dalej i ban gotowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 24 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 A nie pijesz za dużo Bo ja mam 1 błąd i pamiętam w jakim byłem stanie wtedy Chociaż ja się pewnie tak nie rozpędzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 24 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Kiedyś testowałem antybota. Po olaniu go 10 razy wcale nie jest instaban tylko kolejne próby. Nie wiem ile tych kolejnych jest zanim ban poleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAROLWDR Napisano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Nie wiem, nigdy nie doszedłem do 10 i w sumie nie chcę próbować dlatego też zgłaszam problem, żeby potem nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 24 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Podpisuję się pod tematem.Budowałem budynki (23 lutego między 23:00 a 01:00) i pojawiła mi się informacja o 12tu popełnionych błędach. Uniwersum 7 / karaluch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 24 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 To przypadkiem nie jest informacja o 12-tym błędzie ogółem?Podczas gry łącznie 12 błędów, nie 12 z rzędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 24 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Osobiście, to pierwszy raz pojawił mi się ten komunikat - nigdy wcześniej go nie widziałemWcześniej, gdy wyświetlił się antybot, wpisałem złą odpowiedź pojawiało się "liczba popełnionych błędów 1", po wpisaniu poprawnej odpowiedzi, informacja zmieniała się na taką: "liczba popełnionych błędów 0". Więc licznik się zerował......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 24 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Osobiście z tego co zauważyłem podczas farmienia (pomijając fakt ze antybot się dość często załącza ) to te wartości popełnionych błędów są inne za każdym razem ( czasem mam w kolejnych pytaniach 3 , 3 , 3 , 3 , a potem nagle spada do 1 błedu , potem znowu wyższa wartość np 4 ), ale jakoś nigdy nie były wyższe niż 4 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Antybot w budynkach i we flocie to dwa osobne skrypty. W budynkach licznik jest informacyjny i się nie zeruje. Natomiast we flocie powinien on się zerować - zostanie to zweryfikowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi