blackuGT Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 (edited) Wiiitam chciałbym sporządzić ankietę na temat stworzenia kanału dla społeczności ogam na serwerze TeamSpeak3 Zalety :- DARNOWY serwer... 0 składek 0 opłat- 24h/7dni w tygodniu ON-LINE- Pogaduszki między graczami z różnych UNI, wymiana doświadczeń, pomoc (informacje) dla nowych graczy, chwalenie się swoimi atakami itp (tak na forum można xD)- Brak lagów/opóźnień Myślę że wiele osób byłoby na Tak jak i na Nie ale cóż spróbować nie zaszkodzi Pozdrawiam Edited February 23, 2014 by blackuGT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenrir Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Można, tylko po co? Aktywnie na forum udziela się kilkunastu użytkowników, z TS będzie korzystać mniej niż pięciu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackuGT Posted February 23, 2014 Author Report Share Posted February 23, 2014 Można, tylko po co? Aktywnie na forum udziela się kilkunastu użytkowników, z TS będzie korzystać mniej niż pięciu.No dobrze, ale będzie korzystać... kto wie? Może będzie tych osób więcej.... będę jeszcze ja i mój kolega on właśnie z forum praktycznie nie korzysta a na TS będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Zawsze możesz zrobić, udostępnić i nie dbać o to czy ktoś będzie korzystał. Nikt nie broni Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackuGT Posted February 23, 2014 Author Report Share Posted February 23, 2014 Zawsze możesz zrobić, udostępnić i nie dbać o to czy ktoś będzie korzystał. Nikt nie broni Mam moderatora na tamtym teamspeaku jest tam bardzo przyjazna i miła atmosfera ale co do Twojej wypowiedzi Mnie na pewno każdy tam spotka siedzę tam ok 7h dziennie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrWhite Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 zrób ankietę czy ktoś będzie korzystał i podejmij decyzję czy np. dla tylu osób warto sie w to bawić, administracja raczej nie będzie miała nic przeciwko. Mi jest to obojętnie i raczej nie będę korzystał ze względu iż do luźnych rozmów na ogame jest sb a na TS to mogę sobie pogadać grając np w Battlefield gdzie ma to większy sens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackuGT Posted February 23, 2014 Author Report Share Posted February 23, 2014 zrób ankietę czy ktoś będzie korzystał i podejmij decyzję czy np. dla tylu osób warto sie w to bawić, administracja raczej nie będzie miała nic przeciwko. Mi jest to obojętnie i raczej nie będę korzystał ze względu iż do luźnych rozmów na ogame jest sb a na TS to mogę sobie pogadać grając np w Battlefield gdzie ma to większy sens.No ok dobrze, ale dlaczego by nie spróbować? Jak każdy będzie mówił "Ja nie będę korzystał bo to i tamto" to wiadomo że plan nie wypali... a jest na 100 kilka osób które by chętnie z TS skorzystały Ankieta jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts