Gość karaluch Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Proszę o ukaranie forumowicza Pocikola za wypowiedzi kierowane w kierunku innych użytkowników. Jeszcze raz analfabeci napisze, że to zgłoszenie błedu w dziale błedy a nie reklamacja.Nie interesują mnie szkoły jakie ten użytkownik ukończył, a jakich nie. Nie życzę sobie takich oszczerstw na ogólnodostępnym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackuGT Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Spokojnie kolego, nie ma co się wypowiadać na jego temat... takim ludziom po prostu nie powinno się dawać internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Za jakiekolwiek oszczerstwa przepraszam, jestem do tego irytująco podpuszczany. Od razu negatywną wypowiedzią po założeniu tematu, nie ważne czy głupiego czy nie. A co do internetu, nikt mi go nie dał tylko sobie kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Analfabetami nazywaj swoich kolegów dzieciakuMoże dodałbyś co Ty piszesz w jego kierunku... Wielce dorośli się odezwali....I co ma ukończona lub nie szkoła do oszczerstw? Pozwolisz mi się obrażać gdy skończę studia? Widocznie nie umie się wysłowić ale wyjaśnił, że to nie jest reklamacja więc w czym problem? Po co te odsyłanie do innych działów i zbędne komentarze?Nic w waszym kierunku nie pisał, a się zlecieli gromadką do komentowania nie wiadomo po co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Może dodałbyś co Ty piszesz w jego kierunku... Wielce dorośli się odezwali....I co ma ukończona lub nie szkoła do oszczerstw? Pozwolisz mi się obrażać gdy skończę studia?Dla Twojej wiadomości Neriel. Nazwałem go dzieckiem i tylko dzieckiem (słowo to jest przez tego użytkownika nagminne używane w stosunku do innych).To użytkownik Pocikola w jednym z postów zamieścił zdanie typu: Jestem po x magisterkach ukończonych za granicą, więc (tu były jakieś obrazy innych użytkowników), więc Neriel daj sobie spokój z takimi postami. Widocznie nie umie się wysłowić ale wyjaśnił, że to nie jest reklamacja więc w czym problem? Po co te odsyłanie do innych działów i zbędne komentarze?Nic w waszym kierunku nie pisał, a się zlecieli gromadką do komentowania nie wiadomo po co.Użytkownik Pocikola napisał w poście min: No i co nie ma dodatków... księgowanie natychmiastowe a tu nie ma i nie ma. Na co dostał krótką i zwięzłą odpowiedź .http://forum.ogam.online/index.php?app=forums&module=forums§ion=findpost&pid=121297 Po tej wypowiedzi zainteresowany rozkręcił awanturę, nie ja i nie nikt inny.Więc najpierw przyjrzyj się sprawie dokładniej, a nie bronisz kolegę........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Żeby za "analfabetę" karać ? Myślę że słowne ostrzeżenie wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi