blackuGT Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 (edited) Witam wszystkich bardzooo serdecznie Sporządziłem nowe opisy budynków/badań i obrony (jeżeli jakiś nie ma to znaczy że tamte były jak najbardziej OK) Niestety nie mogę zamieścić grafik tutaj więc udostępnię link do dokumentu google : https://docs.google.com/document/d/1JnyGMruIZwHU2CKC7-I_WRJ95lfL35HH36lOcH-AlfY/edit?usp=sharing Pozdrawiam i proszę o oceny //dodano ankietę Edited February 21, 2014 by blackuGT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Wystrzeliwane rakiety trafiają precyzyjnie w cel powodując niewielkie szkody przez co budowa wyrzutni rakiet w większej ilości jest mało opłacalna. WR to jedna z najsłabszych ale za to najbardziej opłacalna pod względem siły i pancerza jednostka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackuGT Posted February 21, 2014 Author Report Share Posted February 21, 2014 A więc poprawię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Kopalnia metalu wydobywa metal, kopalnia kryształu kryształ, fabryka nanitów produkuje nanity..Magazyny również.. No wiesz, zaskoczony bym był gdyby wyższy poziom dawał mniejszą pojemność. Może coś mniej oczywistego obkmiń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLWDR Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Mam kolejną propozycję. W magazynach można dać tabelkę z opisem jaki każdy lvl. magazynu ma pojemność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Info o tym, że napęd impulsowy zwiększa zasięg RMP też się przyda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLWDR Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Info o tym, że napęd impulsowy zwiększa zasięg RMP też się przyda. W silosie można zamieścić wzór jak wyliczać zasięg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackuGT Posted February 21, 2014 Author Report Share Posted February 21, 2014 Mam kolejną propozycję. W magazynach można dać tabelkę z opisem jaki każdy lvl. magazynu ma pojemnośćTym musi się zająć Neriel na PL (Ogame) jest taka tabela Info o tym, że napęd impulsowy zwiększa zasięg RMP też się przyda.Już szykuję )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts