Skocz do zawartości

Ankieta [Opisy budynków]  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie jest Twoje zdanie na temat tego pomysłu?

• Jestem na TAK :D
    • Jestem na NIE :P
      0
    • Do poprawki xD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam wszystkich bardzooo serdecznie :) Sporządziłem nowe opisy budynków/badań i obrony (jeżeli jakiś nie ma to znaczy że tamte były jak najbardziej OK) :)

Niestety nie mogę zamieścić grafik tutaj więc udostępnię link do dokumentu google :

https://docs.google.com/document/d/1JnyGMruIZwHU2CKC7-I_WRJ95lfL35HH36lOcH-AlfY/edit?usp=sharing

Pozdrawiam i proszę o oceny ;)

//dodano ankietę

Edytowane przez blackuGT
Napisano
Wystrzeliwane rakiety trafiają precyzyjnie w cel powodując niewielkie szkody przez co budowa wyrzutni rakiet w większej ilości jest mało opłacalna.

WR to jedna z najsłabszych ale za to najbardziej opłacalna pod względem siły i pancerza jednostka.

Napisano

Kopalnia metalu wydobywa metal, kopalnia kryształu kryształ, fabryka nanitów produkuje nanity..

Magazyny również.. No wiesz, zaskoczony bym był gdyby wyższy poziom dawał mniejszą pojemność.

Może coś mniej oczywistego obkmiń.

Napisano

Mam kolejną propozycję. W magazynach można dać tabelkę z opisem jaki każdy lvl. magazynu ma pojemność

Tym musi się zająć Neriel :) na PL (Ogame) jest taka tabela :)

Info o tym, że napęd impulsowy zwiększa zasięg RMP też się przyda.

Już szykuję :)))