Guest karaluch Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Mam pytanie do lotników i tych co mają bana za autoodswieżanie Skoro nagrywacie filmy podczas odświeżania falangi, to gdzie one są? Dlaczego nie zamieszczacie ich w odwołaniach?To by na pewno usprawniło pracę administracji. Jestem w stu procentach przekonany, że takie filmy wiele by pomogły w ocenie słuszności bana.Nie opowiadajcie historii typu "ja nie nagrywałem pulpitu". Raczej nie macie takiej pamięci by patrzeć na czas kliknięcia powrotu floty....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Nagranie filmu jednoznacznie ma się do słuszności blokady, nie muszę chyba nawet podawać powodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest karaluch Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 No nie jeden lotnik by się oburzył...Deusx, tego nikomu nie możesz zabronić ani nie możesz sprawdzić czy ktoś tego używa czy też nie....Jak ktoś będzie robił poradnik do gry nagrywając pulpit to też dostanie bana ?Nie rozumiem...Nie można komuś zakazywać nagrywania skoro uczestniczy sam w grze, bez dodatkowego oprogramowania (np używa klawisza F5)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASTEK Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 najlepiej grac z zamknietymi oczami usuncie f5 i nie bedzie tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrWhite Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Ja jestem za usunięciem flot nie będzie problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOCZAR Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Usunąć bany i będzie się działo A deusx będzie jak zawsze decydować o wszystkim tak jak mu pasuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts