mt07 Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Tak jak wpisałem w temacie po całej akcji ze speed uni zostałem niesłusznie przez niego osądzony o wiele niezgodności w grze. napierałem na niego a i mi się to opłaciło moja gra była uczciwa i zająłem pierwsze miejsce ( do tych którym było do śmiechu gdy próbowałem wytłumaczyć sytuacje ten się śmieje kto się śmieje ostatni szczególnie rev mistrz floty i osoba z ciekawym życiem osobistym po urlopie na mazurach wcale się nie czepiam aczkolwiek na przyszłość radze każdemu pilnować własnego nosa a temat powstał ponieważ jak zwykle niesłowność deusxa skłania nas do robienia za niego.. a chodzi mi tu o jego przeprosiny w moja stronę które miał napisać na forum jak i również proszę unban na SB bo chciałbym przypomnieć że nie dostałbym go gdyby nie Twój błąd ponieważ nerwy puściły mi tylko z tego powodu tak więc deusx wykarz się a tak a propo dziekuje za sprawdzenie mnie po raz enty i za wiarę w ludzi to tak ode mnie pozdrawiam wszystkich Ps. Pacior sorrki za brata po stracie floty wysłał flotę na fsa na napadaj z tym że nie chciał na Ciebie tylko na nieaktywnego gracza sugeruje zjechanie mu wszystkiego może już mu się odechce grać przynajmniej będę miał więcej czasu przy kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Może ktoś tego posta na język polski przełożyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avenger Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Może ktoś tego posta na język polski przełożyć?http://www.translatica.pl/translatory/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Na nasz ? Zinterpretowałem to tak że nadal mt jest wściekły na deusa i twierdzi o nim to co twierdził lecz ze względu na to że deus go poblokował na SB to mt podlizuje sie zeby zdjąc bana Nie wiem czy deus to zrobi i czy powinien , jego decyzja ale to ma tylko jeden cel A nie skomentuje tresci dotyczacej mnie bo to kolejna osoba typu Tryta czy tam Pocimociucioci Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt07 Napisano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 predzej dal bym wam slowniki skoro nie potraficie przeczytac tego ze zrozumieniem. Na nasz ? Zinterpretowałem to tak że nadal mt jest wściekły na deusa i twierdzi o nim to co twierdził lecz ze względu na to że deus go poblokował na SB to mt podlizuje sie zeby zdjąc bana Nie wiem czy deus to zrobi i czy powinien , jego decyzja ale to ma tylko jeden cel A nie skomentuje tresci dotyczacej mnie bo to kolejna osoba typu Tryta czy tam Pocimociucioci Pozdrawiam Zły ?? na co ?? przecież wszystko jest już wyjaśnione, a chodzi tu o słowność. Deusx coś powiedział to niech to teraz zrobi. Tryt ?? bo co potrafie powiedziec co mi leży na duszy ?? a nie tak jak całą reszta liżąca sobie du... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi