Pocikola Posted February 13, 2014 Report Posted February 13, 2014 (edited) Temat do usuniecia Edited February 13, 2014 by Tryt
KAROLWDR Posted February 13, 2014 Report Posted February 13, 2014 Tryt, bez urazy ale to chyba największa głupota jaką do tej pory słyszałem. W takim bądź razie po co w ogóle funkcjonuje bank? Nie bawmy się w dzień zero tylko zlikwidujmy od razu banki i niech gracze latają 1 kkkkk UT z gromadzonymi surowcami. Pomyśl o graczu który dzierga surowce by zrobić sobie np. kopalnie metalu na lvl 78. Brakuje mu przykładowo 100 bld deu. To co, ma stracić 60% tego co już uzbierał? Zdecydowanie na nie !!!
Revenge ツ Posted February 13, 2014 Report Posted February 13, 2014 popieram przedmówce Żal komentowac
DarkPassenger Posted February 13, 2014 Report Posted February 13, 2014 nie chce mi się nawet wdawać tutaj w jakieś dyskusje, ale chyba nie ma osoby która by poparła taki pomysł
Pocikola Posted February 13, 2014 Author Report Posted February 13, 2014 Przypominam że to pomysł, głupi czy nie to nikt po mnie jechac nie musi. Nie i tyle, nie przejdzie, niech temat sie zakurzy i tyle
FARMER02 Posted February 13, 2014 Report Posted February 13, 2014 Gram już sporo czasu tutaj i pierwszy raz spotykam się takowym pomysłem Reasumując ci gracze którzy nie mają aż tyle czasu żeby bawić się flotą zazwyczaj grają eko i badania , a autor pomysłu by chciał raz dwa nabić sobie % i zakasować z zadań surkę . Ja jestem na NIE Po prostu wpłacaj do banku bądź zabieraj surowce z flotą na FS-a i twa rzecz co z nią zrobisz , a od mojej ciężko uzbieranej sumki w banku łapy precz . Bo nie ty inwestowałeś w me konto tylko ja i nic ci do tego na co mam zamiar ją wydać .
Fenrir Posted February 13, 2014 Report Posted February 13, 2014 Jeden z najgorszych pomysłów, jakie można było wymyślić. Tyle w temacie.
Matura Posted February 14, 2014 Report Posted February 14, 2014 JESTEM ZA ! ŚWIETNY POMYSŁ !..........ha - ha - ha .. Żartowałem
Recommended Posts