Alwego Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) Przy takim wzroście ceny, można by się już pokusić o opcje 'unlimited' Zwykły gracz max na 25 lvl by dobił, potem badanie przerosło by wartość konta .gif Edytowane 28 Października 2014 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 (edytowane) Specjalnie dla Alwego tabelka do 30 poziomu resortu Teraz troszeczkę wyjaśnieńObliczenia przeprowadzono dla dziennego wydobycia w metalu 10 000 000 000 000 Czas zwrotu ( dni) - tutaj jest przedstawiony czas po jakim zaczynamy wychodzić na + po opracowaniu danego poziomu ( dla każdego poziomu oddzielnie ) lub jak ktoś woli można powiedzieć tak że jest to czas potrzebny na opłacenie kosztów opracowania poziomu resortu z tego % o które już zwiększyliśmy wydobycie Zwrot z wydobyciem - czyli po ilu dniach nasz bank wróci do stanu sprzed zainwestowania surowców uwzględniając wzrost z % ( 15kkkk +x%) Łącznie od 0 - to samo co wyżej , tylko zsumowany czas z kolejnych poziomów w dniach oczywiście =================== Teraz jeszcze takie pytanko , czy surowce zainwestowane w resorty są liczone do punktów w statystykach ? Edytowane 7 Lutego 2014 przez pydys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Co jest z resortem wydobycia dlaczego po osiągnięciu 5 lvl nie mogę dalej budować pisze że maksymalny level został osiągnięty A miało być do 10 lvl Deusx możesz się na ten temat wypowiedzieć Matura dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sammy Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 u mnie na u7 to samo 5 lvl i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 podejrzewam , ale podkreślam tylko podejrzewam ze nie można rozbudować powyżej 5 lvl , bo od 6 lvl miał zostać zwiększony czas budowy oraz koszt pewnie jak Deusx zmieni kod , to będzie można dalej budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ta, miały być zmienione wzory.. ciekawe w czym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 a jest może szansa na dodanie paru ( 2 możę 3 ) poziomów między 5 a 6 co by nie było takiegoooo wielkiego skoku w cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 9 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Nie ma, deus celowo takiego skoku sobie zażyczył.Aby do 5% było lajtowo, a aby mieć więcej trzeba więcej wywalić sury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 9 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 ale ja nie rozumie co wam skok przeszkadza... ? Tym bardziej ze chcesz miec 3 lvl miedzy 5 a 6 haha. i zapłacisz i tak za ten skok ale wydajac mnej, absurd i głupie myślenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 nie wiem Tryt jakiej Ty matematyki się uczyłeś , ale dla mnie się bardziej opłaca zapłacić za wzrost wydobycia o 1% 2 kkkk niż 5 400 kkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 9 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ja polecam najlepiej dodać Tryta do listy ignorowanych - poziom merytoryczny dyskusji od razu wzrośnie. Bo jak na razie rzeczony użytkownik nie przedstawił w swoich postach ANI JEDNEJ rzeczowej opinii/argumentu. A odnośnie cen resortów - same koszta w krysztale są jeszcze akceptowalne, ale tryt to już wyższa szkoła jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 9 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Dla mnie te resorty to jakieś jaja, aby zniszczyć bunkier o wartości powiedzmy 2kkkk pkt potrzebuje floty o wartości około 20kkkk pkt a tutaj jeszcze takie cosik, czas sprzedać flotę i postawić bunkier ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 9 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) Ja polecam najlepiej dodać Tryta do listy ignorowanych - poziom merytoryczny dyskusji od razu wzrośnie.Rób co chcesz, mowisz tak bo nie dałem żadnej odpowiedzi która sprzyja "korzyściom gracza" To jest gra, masz do czegoś tu dążyć bawić się, a nie miec wszystko wyłożone na stół za prawie darmo... Trzeba się nameczyc aby coś osiągnac i to jest fajne. Teraz mówienie że top 1 zaraz to sobie wybuduje bo ma duzo tego i tego, nie przejdzie bo on też musiał sie nameczyc zeby to wszystko miec wiec i kupi to szybciej niz inni i ja mu nie zazdrosze i chce aby inni też to zrozumieli, to że dla was jest cena za duża nie znaczy że dla innych jest. A deusx własnie chce zrobić to ze od 1 do 5 poziomu stac każdego a od 5 do 10 stać tych co już coś dali dla gry od siebie troche tego podstawowego wysiłku. Jak dalej Cie nie przekonałem to mam to gdzieś. Skończyłem inforamtyke na studiach 3 letnią ( licencjat ) wiec matma moja jest na wysokim poziomie, nie musze liczyć jakiś śmeisznych rzeczy bo to sie opłaca a kiedy sie zwroci to inna bajka. Jednemu z takim i takim EKO będzie się zwracać 10 dni innemu 50, to kwestia gracza, nie wszystko dla wszystkich, na coś lepszego trzeba sobie zapracować. A jak nie podobają Ci sie moje posty to je nie czytaj. Edytowane 9 Lutego 2014 przez Tryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 9 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) MrWhite, chyba transporterami.Jak chcesz nie stracić ani jednego statku to już sam sobie stawiasz mur. Wystarczy mieć 3x kosztowniejszą flotę by załatwić najmocniejsze bunkry przy równych stratach.Zakładając, że atakując bunkier masz zamiar zebrać złom odzyskasz 60% z ~50% straconej floty, a więc po odbudowaniu masz 80%, a przeciwnik 70%. Po kilku lotach wyzerujesz mu bunkier do 0, a sam stracisz ile, 40-50%? Gdyby nie trzeba było mieć wielokrotnie silniejszej floty by zniszczyć czyiś bunkier to po co by komu był bunkier? Edytowane 9 Lutego 2014 przez Neriel Pocikola, kamillu12 i Matura dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 a jak tam idzie odblokowywanie resortu wydobycia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 24 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 dubluje ale chyba przy edycji nie odświeży tematu, co ?więc jak tam dalszy ciąg wydobycia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Pytanie może prowokacyjne ale... Do jakich poziomów TE resorty można rozwijać? I proszę mnie nie odsyłać do przeczytania tego czy owego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Obecnie do 5, surowców być może kieeeedyś do 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN10CITY Napisano 26 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 ludzie uspokójcie się trochę , wprowadzenie takiej zmiany wcale nie jest take proste , dajcie człowiekowi trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 26 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 26 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 No dajcie spokój przecież deusx robi co może by uatrakcyjnić tą grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi