Gość karaluch Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Od dawna gracze wspominają o występujących lagach.Osobiście czekam nawet po kilkadziesiąt sekund na otwarcie strony w czasie gry na uniwersum 7.Moje pytanie:Jak długo będzie to trwało i czy ma to związek z pracami wykonywanymi przez administratora ?Grać się nie da ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avenger Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 dołącze sie do tego... fakt juz od dawna ludzie wspominaja o tym... Prosimy o szybkie rozwiazanie problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Również mam lagi, choć moje ograniczają się do kilkunastu sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 bardzo nie uwłacza chyba, że chce się zrobić synchro na atak, a tu strona nie odpowiada ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaniel Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 powiem że jest masakra !!! teraz 20 sek czekałem aż mi sie galaktyka otworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Ja tam nigdy nie miałem problemów z lagami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 teraz to jest masakra, wysyłanie szperaczy trwa 5 minut nie śmie gali przeglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Jedna wielka masakra...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 może nie zapłacił za serwa i na złość mu robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Też od czasu do czasu wyskakuje mi że strona nie odpowiada ocb ? a za drugim razem wchodzi, cos nie tak i faktycznie przycina cos. Napewno nie jest tak jak było kiedys ( nawet tydzien temu tak nie było chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 lagi dotyczą misji atakuj............................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 tragedia jest raz przymuli na kilkanaście sekund potem kilka minut śmiga szybko i znowu to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 3 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 nie wiem czy mówimy o tym samym ale ja zaobserwowałem , że lagi ( przynajmniej u mnie ) występują na kilka , kilkanaście sekund przed każdym kwadransem każdej godziny zawsze przed tymi samymi minutami ( 00 , 15 , 30 , 45 ) czyli np 11:30 , 11:45 , 12:00 itd , cały czas co 15 minut , jest to duża regularność więc może to być wina serwera jakiegoś , tak przynajmniej podejrzewam. O ile dobrze pamiętam to chyba przed nowym rokiem się zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 nie wiem jak u innych ale ja dalej mam takie lagi że nie da się grać normalnieczy Admin może wypowiedzieć się w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Też je posiadam, jako tako az tak to nie wkurza. JESZCZE ale ostatnio odbierałem FS i odrazu go odbijałem na kolejny, jak flota przyleciała zacieło... Jak ktoś by mnie wtedy wyliczał to bym nie uciekł... Na szczeście tak nie było. Ale czy ktoś by za to oddał surke ? chyba nie i na 10000 % bym nie udowodnił tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Też je posiadam, jako tako az tak to nie wkurza. JESZCZE ale ostatnio odbierałem FS i odrazu go odbijałem na kolejny, jak flota przyleciała zacieło... Jak ktoś by mnie wtedy wyliczał to bym nie uciekł... Na szczeście tak nie było. Ale czy ktoś by za to oddał surke ? chyba nie i na 10000 % bym nie udowodnił tego.Ostatnio tak miałem i dostałem zloma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Ja właśnie 5 min temu straciłem 2 000 000 GS z laga który trwał 40 sek. Mogłem zawrocić ale zalagowało nawet dostałem wiadomość od gracza ze dobij by ale był 30-40 sek lag.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Boski- Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Właśnie minęło 5 dni od momentu kiedy ten temat powstał. Odpowiedzi brak. Zamiast przejmować się tym,że gra jest utrudniona i w wielu wypadkach wypacza rezultat.Proponuje urządzić mały konkurs. Pytanie konkursowe brzmi w następujący sposób : Po ilu dniach administrator udzieli odpowiedzi w tym wątku?Rozpoczynam pierwszy - 15 dni (można podać tylko jedną odpowiedź)Zapraszam do udziału Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi