oremi Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 PożegnanieWitamKończę z tą grą i nie będę już więcej w nią grał.Jako, że znalazłem się w pewnym etapie w życiu kiedy stwierdziłem, że ta gra zbyt mnie pochłania, powoli wycofywałem się z gry i dawałem sobie z nią spokój. Dodatkowo nałożyło się również to, że ta gra już nie ma dla mnie żadnych tajemnic, ponadto wszelkie moje próby na jej rozhuśtanie kończyły się niczym, także po co?Szkoda mojego czasu.To mój w sumie całkiem szczęśliwy dzień, no może poza tym faktem, że wracając ze sklepu zmokłem, no ale co tam żona też Ostatnio parę spraw zamknęło mi pewne etapy w tej grze, za co wszystkim dziękuje Obecnie posiadam 3 konta na u5, u6 i u7, zapewne oddam je, ale zrobię to oficjalnie aby mój sojusz który założyłem nie miał wątpliwości kto właściwie gra na koncie byłego szefa...ehhhhhhhDziękuje wszystkim za wspólną grę sojuszom: Alien, BOTE, SS, Blood, Doom,a w szczególności Graczom: shiwa, isiu, Linq, klebek (Gazowany_Smalec) arcadyes oraz kkk, Bras, remas, shinobi, castiel, shus, Joyek, zaniel, marshal, jooze(Blood), pacior, arab, DarkPasanger, Alwego, Viki, No Name, Cpt_Jack, kolos, MrWhite, Novatorek, shibo, shinigami, tomas, winiu, anatomik, Perkele, Czarny, camp, zdzis i wielu wielu innym których nie jestem w stanie wymienić obecnie... jakoś nie potrafię a z którymi miałem okazję i szansę grać. To była prawdziwa przyjemność. Czasem było ostro, czasem poszliśmy razem po bandzie, ale każdy ma lepsze i gorsze dni... jednak zawsze kończyło się dobrze Szczególnie dziękuje SGO z którymi miałem szanse pogadać: MiG, karolradoma tak poza tym to....i don't carePozdrawiam oremi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaniel Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 trzymaj sie oremi powodzenia życze tobie jak i rodzince spoko gosciu jestes i miło mi sie z toba gralo i mysle ze jescze kiedys grac bedzie trzym sie koleszko jeszcze raz powodzenia w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Oremi dzięki - powodzenia w realu:)i nie wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Oremi nie narzekaj,tylko graj dalej weź sobie miesiąc urlopu odpocznij, wracaj i nie denerwuj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shus Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Dziękuję za wspólną grę !Czas spędzony w sojuszu AlieN był najlepszym etapem gry na ogam. Powodzenia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Trzymaj się ciepło kolego i powodzonka w realnym życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 11 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 KOGO TO OBCHODZI ZE TY JUZ ODCHODZISZ 3CI RAZ Z TEJ GRY , Wrócisz pod innym nickiem i pozniej niby wielkie Łaaaahaaaa oremi zmartwychwstał ... dziecinada tak jak moczar napisał idź i nie wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 11 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Dzięki za wspólną grę i powodzonka w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 11 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Oremi dzięki za wspólnie spędzony czas na u5 i u7, mam nadzieję ze już nie wrócisz do ogame bo szkoda na to czasu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 11 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 żegnaj oremi i powodzenia w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 11 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 i kto nam teraz bedzie płakał trzymaj sie ryjku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 ................... Rev ogarnij się Konto u5 oddane w sojuszuKonto u6 oddane CatowiKonto u7 oddane XD dziękuje za wspólną grę i pozdrawiam off ps. dzięki Alienki za wspólną grę. Oby było Wam lepiej beze mnie niż ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolos88 Napisano 18 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Trzymaj sie oremi:) nie mielismy okazji grac w jednym sojuszu tylko jako przeciwnicy:) i byla to zdrowa rywalizacja bez spiec:) ale bylo milo cie poznac:) powodzenia w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi