Fenrir Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Z racji coraz większej ilości obowiązków raczej wątpię, bym nadal miał czas na zajmowanie się U7. Nie mówię, że na pewno je oddam, ale spora szansa na to jest.Krótka charakterystyka konta- 3,2kkkk punktów, niemalże same budynki, na każdej planecie niewielka obrona antyfarmingowa- brak floty, bank pusty- W dość krótkim czasie można z zadań wyciągnąć z 500kkkk wody.- Moony w miarę rozbudowane, brak większych kulek.- Planety rozłożone typowo pod flotę, na każdą galę po 2 (oprócz 9g)- Geolog i prowizja w banku wykupione jeszcze na parę miesięcy. Propozycje (z doświadczeniem) pisać w PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Patrząc na Twój ostatni temat w tym dziale to sam chyba nie wiesz czego chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiosna Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ehh, szkoda trochę, że oddajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Patrząc na Twój ostatni temat w tym dziale to sam chyba nie wiesz czego chcesz Ostatni temat był pisany w momencie, jak sytuacja w realu wyglądała zdecydowanie inaczej niż teraz. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 11 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 ja chętnie przejme to konto gram tu już ponad 2 lata i zrobiłem kilka ST nie chcę mi się wszystkich wstawiać http://forum.ogam.online/topic/14374-hhsnake0-vs-anotomik-6871498078/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi