Fenrir Posted January 10, 2014 Report Posted January 10, 2014 Z racji coraz większej ilości obowiązków raczej wątpię, bym nadal miał czas na zajmowanie się U7. Nie mówię, że na pewno je oddam, ale spora szansa na to jest.Krótka charakterystyka konta- 3,2kkkk punktów, niemalże same budynki, na każdej planecie niewielka obrona antyfarmingowa- brak floty, bank pusty- W dość krótkim czasie można z zadań wyciągnąć z 500kkkk wody.- Moony w miarę rozbudowane, brak większych kulek.- Planety rozłożone typowo pod flotę, na każdą galę po 2 (oprócz 9g)- Geolog i prowizja w banku wykupione jeszcze na parę miesięcy. Propozycje (z doświadczeniem) pisać w PW.
MrWhite Posted January 10, 2014 Report Posted January 10, 2014 Patrząc na Twój ostatni temat w tym dziale to sam chyba nie wiesz czego chcesz
Fenrir Posted January 10, 2014 Author Report Posted January 10, 2014 Patrząc na Twój ostatni temat w tym dziale to sam chyba nie wiesz czego chcesz Ostatni temat był pisany w momencie, jak sytuacja w realu wyglądała zdecydowanie inaczej niż teraz. :>
Dexter_97 Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 ja chętnie przejme to konto gram tu już ponad 2 lata i zrobiłem kilka ST nie chcę mi się wszystkich wstawiać http://forum.ogam.online/topic/14374-hhsnake0-vs-anotomik-6871498078/
Recommended Posts