Viher Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Siema. Z powodu nowego, 2014 roku i natłoku obowiązków w nadchodzącym czasie (praca inżynierska, egzamin licencjacki, egzaminy z języków i kilka innych rzeczy) postanowiłem wyzbyć się wszelkich, zajmujących czas gierek. Z powyższego powodu - oddam swoje konto na u7. Do rzeczy: - 8,2kkkk punktów, top10 - ważniejsze badania:szpieg 26, komp 28, bojowe 28/28/28, napędy 28/25(robi się 26)/22, MSBN 20, eksp 25 - uwaga: żadne badanie nie zostało wykupione - konto składa się z samego eko - 20 (w tym matka) dużych i zimnych planet (średnia temperatur z tych 20 planet to -87,6 stopnia!), w tym 10 planet -99 stopni - 1 mniejsza plenta w układzie matki, też zimna, ale już bez pól - w razie potrzeby można z niej zrobić lotkę lub zmienić na większą i od nowa zagospodarować - komplet moonów, wszystkie dobrze rozbudowane, jeden nawet dość duży, wszystkie układy objęte falangą - w banku troszkę surki na start, ale kokosów bym tutaj nie szukał Oferty wraz z ew. osiągnięciami pisać tutaj Konto oddam do środy
qwe Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 siemka ja chętnie bym przejoł twoje konto gram w gry tego typu od 3 lat okołoposiadam pewne doświadczenie i godnie będe cie zastępował xdpozdro
neonek89 Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 to i ja sie zglosze doswiadczenie spore uni 5 top 10
cascaader Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Nie żebym miał coś do tego, ale takie konto oddaj osobie która potrafi pisać po polsku i która ma jakąkolwiek kulturę osobistą. A jeśli o te dwie rzeczy chodzi to Neonek odpada w przedbiegach:). Pozdrawiam i życzę sukcesów w życiu prywatnym!
Fenrir Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Nie żebym miał coś do tego, ale takie konto oddaj osobie która potrafi pisać po polsku i która ma jakąkolwiek kulturę osobistą. A jeśli o te dwie rzeczy chodzi to Neonek odpada w przedbiegach:). Pozdrawiam i życzę sukcesów w życiu prywatnym! Popieram zarówno radę, jak i info o Neonku, sam doświadczyłem jego "dojrzałych" PW. Powodzenia i nie wracaj do tego zapychacza czasu!
Revenge ツ Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Witaj , skoro eko to się zgłosze . Jak wiesz dobrze gram flotą na Uni 4 Uni 3 i eko na Unii 5 , Uni 4 top 1 floty się utrzymuje , Uni 3 top 6-7 chyba , uni 5 z eko mam 16 kkk pkt . Jesli to jest całe samo eko to moglbym kontynuowac rozwijanie konta , jeśli chciałbys wrócic konto bym zwrócił . Dorobku ST i SJ nie będe wklejał , sam dobrze pewnie wiesz a jeśli nie to szukaj Uni 3 i Uni4 ST & SJ nick revenGe pozdrawiam
Szwagier Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 No to i ja sie zglaszamnapisalem w pw cos o sobie moze starczypw widzialem odczytane pozdrawiam
JozekRakieta Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 a i ja sie zgłosze:D Chetnie przyjme to konto:)
Corey Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 Również jestem zainteresowany za przejęciem konta.
Anora Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 Zgłaszam że też chętnie bym przyjął twoje konto skoro tylko Eko ponieważ gram Na U4 tylko eko narazie top 2-43 kkkk pkt
MrWhite Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 Aktualne ?a Tobie po co kolejne konto na u7 :> Viher oddaj konto osobie co nie zmarnuje jego potencjału, na pewno ktoś taki jak szwagier rozrusza troszkę uni
Zgred Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 (edited) mi ?a nie moge mieć chętnego na konto ? Np rl'a mojeo albo od kogos z soja ?halo ? edit: i jak kolejne ? Edited January 7, 2014 by Quahodron
mt07 Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 Witamrównież jestem zainteresowany kontem na uni 7 tam jeszcze nie grałem i myślę że konto trafi w dobre ręce doświadczenie na ogame uni 23 top 20 uni 26 top 30 tutaj uni 6 top 200
Viher Posted January 8, 2014 Author Report Posted January 8, 2014 Temat nieaktualny, do zamknięcia. Konto oddane - kto dostał zostaje tajemnicą, o ile nowy właściciel będzie chciał się ujawnić - sam to zrobi.
Recommended Posts