deusx Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Wpłata powinna być odnotowana, sprawdzę czy błąd jest jedynie we wpisie czy wpłata nie doszła do skutku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 28 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 U mnie na U4 (Alwego) też nie ma nic odnotowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 28 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Fenrir po cos sa ustalane jakies reguły zeby sie ich trzymac wiec nie wyskakuj tu z takimi tekstami upominam sie tylko o swoje Deusx A ty nie spamuj i nie bierz udziału w następnych konkursach.Warn Alwego dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Jestem na 99% pewny, że każdemu wysłałem surowce. Proszę o wypisanie osób, które są na 100 lub 90% pewne, że nie dostały swoich surowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corey Napisano 28 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Trudno mi ocenić czy dostałem surowce ale w histori nic nie pisze :/ Możesz zobaczyć historie wpłat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrcin1234 Napisano 28 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 ja równiez w histori nic nie mam tylko własne wpłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 28 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Ja nie jestem pewny czy dostałem czy nie - wszak bonus nie miał być na tyle duży by go znacząco odczuć. Wiem natomiast, że w historii wpłat na 100% tego nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linq Napisano 28 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Ja dostałem , choć nawet jak bym nie dostał to bym nie płakał jak wyżej astek. Nagrody małe ale widzę że na wagę Życia. Pozdrawiam Napinających.do następnego turnieju.LINq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 28 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Tu nie tyle chodzi o surowce co o zwykły szacunek do gracza, którego deusowi brakuje. Kolejny raz zrobił sobie z gęby szmate obiecując gruszki na wierzbie, zamiast od razu pisząc, że nagrody da po świętach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 28 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 oj tam lekko przesadzasz Alwego szczególnie w okresie świątecznym , dla mnie jest to zrozumiałe że mógł się gościu nie wyrobić ale po co od razu się czepiać , w końcu nie przepadło a że trochę później to dużej różnicy nie robi przynajmniej dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 28 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Tu nie tyle chodzi o surowce co o zwykły szacunek do gracza, którego deusowi brakuje. Kolejny raz zrobił sobie z gęby szmate obiecując gruszki na wierzbie, zamiast od razu pisząc, że nagrody da po świętach. Wiesz, akurat o to oskarżać byś go mógł, gdybyś stracił na tym opóźnieniu. Nie straciłeś - to, że @deusx dostaje kasę za astaty. to nie czyni go od razu niewolnikiem na twoje zawołanie. Były święta, każdy NORMALNY człowiek zrozumie, że może są ważniejsze rzeczy niż parę wirtualnych cyferek. Nie mówię, że admin jest tutaj święty i nieskazitelny, ale do jasnej cholery, może nie róbmy sobie jaj i nie zachowujmy się jak gówniażeria rodem z podstawówki i trochę odpuśćmy pewne kwestie, co? Przepraszam z góry za spam, ale pewne zachowania mnie do szału doprowadzają. Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Fenrir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 28 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Ale ja doskonale rozumiem, że są święta. Co więcej święta te są co roku, żadna to niespodzianka. Dlaczego więc deus napisał, że nagrody da w święta? Jest normą, że deus obiecuje coś zrobić w ciągu kilku dni, a potem to olewa (czyt. ma w du*** graczy). Mnie nie chodzi o to, aby już teraz dawał te nagrody, gdyby nie ten temat to bym myślał, że nagrody są już rozdane. Chodzi mi jedynie o to, aby deus zaczął szanować graczy, siebie samego i przestał rzucać słów na wiatr. Skoro nigdy się nie wyrabia ze zrobieniem czegoś na "jutro" to niech do k... nędzy przestanie wiecznie gadać "jutro" a zacznie mówić o przyszłym tygodniu, wtedy nikt nie będzie sięczepiał.Te nagrody to mnie walą, dla mnie to dobowe wydobycie wraz z ekspedycjami, lub pół godziny farmienia. Wkurza mnie jedynie postawa deusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 28 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 swieta swietami wiec czemu akurat ten turniej czy jak to nazwac zrobił akurat w swieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matura Napisano 29 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Alwego pojechałeś i tyle. Więcej opamiętania, zwłaszcza że tu zawsze możesz użyć 'backspace'. Po to tu jesteśmy żeby grzecznie i z kulturą (również do Administracji) wyjaśniać takie sprawy. Pozdrawiam! Co do 10% Ja prawdopodobnie nie otrzymałem, ale ręki nie oddam ; ) TO i tak mało (bo mało się wysiliłem), więc problemu robić nie chcę ; ) Nadal Wesołych !!! Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Matura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfa Napisano 29 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ja również w historii nie mam odnotowanej nagrody tylko własne wpłaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 29 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 ja też nie miałem żadnego wpisu o wpłacie , ale wiem zę mi na pewno przybyło tych surowców bo poprzedniego dnia wypłaciłem i wpłaciłem wszystko do banku , a rano było już więcej surowców na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Sprawdziłem, faktycznie istnieje błąd w historii, natomiast nie ma błędu w przyznawanych surowcach.Sprawdziłem kilku graczy, których nagrody były znaczne i w każdym przypadku widzę wpłatę. Historia natomiast też jest, tylko nie u was, a u mnie - zapomniałem zmienić danych z id użytkownika na id obdarowanego, a testowałem na sobie, więc u mnie testowa wpłata się pojawiała Także dane są i jestem w stanie każdego dokładnie sprawdzić.Do kilku chwil poprawię wpisy na poprawne i wydłużę historię do 100 ostatnich transakcji, wtedy każdy będzie mógł na 100% sprawdzić, czy surowce dostał. EDIT:Historia poprawiona i wydłużona - teraz każdy może sprawdzić wpłatę 28.12 około godziny 10:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 29 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 teraz już widać :] a tak propo historii wpłat , to czy nie można by jej ustawić na 50 albo chociaż do 25 pozycji ?Czy jest to duże obciążenie dla serwera ?Tak sorry że nie w temacie , ale skoro już został poruszony temat o historii lotów .. Matura dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matura Napisano 30 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Taka sprawa, że u Mnie nadal nie ma... Mogę wrzucić screena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi