pydys Napisano 10 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 WitamPrzeglądając ostatnio galaktykę podczas farmienia i szukania jakiegoś celu , zwróciłem uwagę że jest trochę graczy (G,U,i I) czyli zbanowanych z urlopem i nieaktywnych od iluś tam dni.Chciałbym zaproponować wprowadzenie możliwości atakowania tych graczy zbanowanych.Skoro postępowali oni niezgodnie z regulaminem dlaczego na ich konta ma być nakładany urlop ?Konta te są automatycznie jakby chronione Część z tych kont na pewno jest rozbudowana , a pewnie i przed zbanowaniem posiadały jakieś floty Gdyby możliwe były ataki pojawiły by się pewnie nowe farmy a i pewnie parę flotek. na pewno wielu graczy skorzystało by z okazji ataku takich planet Albo pójść w drugą stronę i kasować konta obdarzone banem długoterminowym ponieważ zajmują one często pożądane miejsca w układach na których mogli by się osiedlać nowi gracze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 16 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Urlop automatycznie spada po 50 dniach nieaktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sammy Napisano 16 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 ja tam widze graczy UiI z ponad 50 dniami nieaktywnosci i jakos U nie spada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 W takim razie podaj nicki tych osób, sprawdzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 16 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) robertent z uni4, ban od 2 lat a dalej urlop ma, to tak na szybko po przejrzeniu kilkunastu układów Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Alwego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 16 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Browar z U4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 16 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 robertent Oszustwo przy zakupie dodatk�???w 14.11.2011 17:13:09 09.08.2014 17:13:09 deusx Z graczy zbanowanych dożywotnio nie są zdejmowane banu/urlopy. Przynajmniej tak było kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 16 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Dlaczego nie zostaną usunięci z gry ? Zrobi się luźniej na galaktykach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 16 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ja bym dodał jakieś 10 kont Blacka na U3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 (edytowane) chodziło mi w tym wątku raczej o ukaranie każdego bana a nie tylko dożywotnich. Mam na myśli aby wprowadzić opcję że nałożenie bana blokuje konto dla gracza , ale w grze każdy może je atakować Edytowane 22 Grudnia 2013 przez pydys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Tak chyba jest jak się dostanie 3 bany. Wtedy po nastepnym wchodzi ban bez U i można normalnie atakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 (edytowane) powinno być od pierwszego bana , w końcu w obecnej formie dostanie bana to jakby pójście na przymusowy urlop bo gracz nic nie traci , ani nic nie zyskuje ( no może poza czasem zleży z której strony patrzeć ) Edytowane 26 Grudnia 2013 przez pydys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi