Goldi Napisano 3 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 jak w temacie, oddam konto które w sumie dla zabawy założyłem, ale jakoś tam raz na ruski rok odpalałem badania i sie tego uzbierało troche. a że u4 i u5 łączą to zostaje na koncie z u4 a to oddam chętnemu. Budynki 231.907.545.295 364Badania 5.258.493.066 88Razem 237.166.038.361 383/4720 jak widać w punktach nie ma rewelacji, ale wsio można nadrobić jak sie komuś będzie chciało na nowo sobie rozbudować co do wspomnianych badań:bojowa - 30ochronna - 28opancerzenie - 27 (robi sie 28)MSBN - 21PTE - 27 zadania nie tknięte więc surki na start troche będzie, w banku śmieci.Tryt, astaty po 0.a więc zgłaszać się, po niedzieli przekaże konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tech Napisano 3 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 ja bym chętnie przytulił - połączą te uni to można będzie się pobawić we flotę - jak masz przyzwoite rozłożenie to chętnie wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vernon Napisano 3 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Chętnie bym przyjął konto, na tych uni akurat żadnego nie mam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avenger Napisano 3 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Też mnie weź pod uwage... jezeli miales konto dla zabawy to i niech na zabawie pozostanie... Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viruss Napisano 3 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Zgłaszam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 3 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Też mogę przygarnąc. Zobaczyłbym co sie dzieje na U5 bo na U3 totalnie nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 3 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 to i ja się zgłoszę, wyników jak dotychczas nie mam ale może powrót do u5 coś zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 rozłożenie jest fatalne raczej, bo większość planet w 3 galach. więc to raczej będzie na zasadzie że badania są, a planetki się na nowo porozkłada i rozbuduje, kopalnie to 60M, 49K i 54D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 4 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Ja i tak moge przygarnąc. Rozłozenie mi nie przeszkadza. Zawsze można naprawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 W sumie też mogę się zgłosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miazdzka1221 Napisano 8 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ja również jestem chętny dużo czasu spędzam na ogame więc konto na pewno będzie się rozwijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 10 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parapecik Napisano 10 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 tez moge przyjac gram u6/7 ale pogralbym na jakims starszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 konto poleciało do oddania, reszcie dziękuję za zgłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 11 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Przyznaje sie do posiadania w tej chwili tego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi