Skocz do zawartości

Czy jesteś za połączeniem uniwersum 4 i uniwersum 5  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Odpowiedź tak lub nie.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie widzę możliwości przenoszenia konta. czy coś zmieniono ??

Przypominam bo dead line coraz bliżej a opcji przejścia nie ma :}

Napisano

Na razie można przenosić swoje konta z u4 na u5 normalnym trybem. 7 lutego nastąpi zakończenie procesu (opcja nie będzie już dostępna) i do tego czasu zapadnie decyzja, czy część konto nieaktywnych zostanie przeniesionych. Jeżeli będzie ona pozytywna, to w ten sam dzień będą one przeniesione.

Jaka decyzja odnośnie przenosin nieaktywnych kont?

Napisano

co z graczami którzy obudzili się "z rękom w nocniku" bylem na 3 miesięcznym urlopie na u4 i nie mam już możliwości przeniesienia konta?

Nie ma czegoś takiego jak 3 miesieczny urlop jest to 90 dni.

A urlop jest znoszony po 50 dniach i stajesz sie osoba iI wiec pewnie jesteś farmą ktora została przeniesiona albo twoje konto nie zostało przeniesione

Napisano

dziwne bo gdy się zalogowałem miałem włączony urlop i nikt mnie nie zaatakował w tym czasie, a 40.716.911.760.300 pkt to była by chyba dobra farma. Tak czy siak proszę o wypowiedż admina czy jest jeszcze możliwość przeniesienia. 

Napisano

Odpowiadając na powyższe pytanie.

Na razie można przenosić swoje konta z u4 na u5 normalnym trybem. 7 lutego nastąpi zakończenie procesu (opcja nie będzie już dostępna)
Napisano
Thrill_Seeker miales urlop jeszcze 6 lutego wiec cie 50 dni nie było nie więcej. Podobno gracze mieli być odpowiednio powiadomieni ale jak masz konto na urlopie mieć to lepiej się nie denerwować i odpuścić grę. Bo nie wiem czy administracji zależy jeszcze na graczach (nawet tych bardzo dochodowych).

Ja podbijam pytanie Alwego co z farmami bo na u5 jest lipa straszna w porównaniu z u4. Wiec ja i gracze co farming lobią są stratni po przeniesieniu.

Po przeniesieniu na u5 skasowały się statystyki odnośnie ekspedycji wiec pytam czy będą przywrócone?

Po trzecie czy w końcu ktoś zajmie się ta grą bo można cierpliwie czekać ale jak czekamy cierpliwie i otrzymamy odpowiedz ze nie będą przeniesione to się mija z celem.

Napisano

Jeżeli ktoś nie mógł konta przenieść z różnych powodów to niech napisze na ogamtest@gmail.com

Potwierdzone przypadki na pewno będą miały możliwość przejścia.

Co do farm z u4.
Będzie czystka kont z uniwersum 5 około 1000 sztuk, w to mijsce zostaną przeniesione dobre konta z unwiersum 4.

Napisano

Pracuje za granica i nie mam mozliwosci codziennie zalogowac sie na konto. Za przeniesienie juz dziekuje bo pewnie znow by mnie podkusilo na przelew... skoro od poczatku nie mozna rozmawiac z graczami jak z ludzmi zanim nie wspomni sie o pieniadzach to dziekuje wszystkim za wspolna gre. Pozdrawiam thrill_seeker

Napisano

Pracuje za granica i nie mam mozliwosci codziennie zalogowac sie na konto. Za przeniesienie juz dziekuje bo pewnie znow by mnie podkusilo na przelew... skoro od poczatku nie mozna rozmawiac z graczami jak z ludzmi zanim nie wspomni sie o pieniadzach to dziekuje wszystkim za wspolna gre. Pozdrawiam thrill_seeker

Każdy został poinformowany i mailowo i w grze. Niestety nie mam numerów telefonów aby każdemu wysłać SMS.

Podobnie jak z uniwersum 2, niektórzy "z ręką w nocniku" mieli możliwość przeniesienia konta.

Przez ostatnie dni byłem zajęty organizacją serwerów, dlatego miałem mało czasu na odpowiedzi, myślałem, że w tym wątku gracze jedynie piszą o sprawach przeniesienia farm, dlatego zajrzałem tutaj dopiero dzisiaj.

Sprawa zarobku to rzecz ważna - tego nie można ukrywać, jednak ma ona na prawdę niski priorytet. Kiedy to w końcu zrozumiecie ? Zarówno gracz, który nic nie wpłacił jak i ten, co wpłacił sporo jest traktowany zawsze tak samo, bez żadnych ulg czy przyspieszeń i tak jest od zawsze i tak zostanie (jedni się o tym przekonali, inni są w pewnych utwierdzeniach). Chcesz sprawdzić ? Wyślij mi korupcyjną propozycję, poza systemem i zasadami, czy jakąkolwiek inna - zawsze odmówię. Czasami trzeba poczekać na odpowiedź, wyjaśnienie, sprawdzenie, jednak zawsze staramy się wszystko zrobić, aby było jak najlepiej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.