Matura Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 (edited) Siema!Co Wy na to by wprowadzić statystyki w handlarzu trytem?Wyświetlanie było by dość proste:*) Kto i ile sprzedał,*) kto i ile kupił,*) kto i ile zarobił,*) kto i ile wydał.Elo! Edited December 2, 2013 by Matura
deusx Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Bardziej byłbym skłonny ku mniej dokładnym statystkom, tj. ile łącznie sprzedano trytu za łączną kwotę.
sasha Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 i do statystyk ekspedycji ile trytu się znalazło we wszystkich ekspedycjach bez nagród z zadań
Matura Posted December 4, 2013 Author Report Posted December 4, 2013 Nie rozumiem czego się boicie ; )W czym miało by to szkodzić bądź przeszkadzać. To jak lista dokonanych transakcji z tym że każdy chwali się swoją - wtedy widzimy czy ktoś jest w tym doświadczony (zaufany...wiem w tym wypadku to bez różnicy, bo nie da się tam oszukiwać ) No ale...
Zybi Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 Matura jak byś wiedział kto ile kopił lub kto ile dokładnie sprzedał to gra była by zbyt przewidywalna bo mniej więcej wiedział byś kto ile może mieć w banku a jednak element zaskoczenia daje to że gra jest ciekawsza.
Goldi Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 (edited) Bardziej byłbym skłonny ku mniej dokładnym statystkom, tj. ile łącznie sprzedano trytu za łączną kwotę. no ja już dawno prosiłem o takie statystyki i chyba jeszcze się nie doczekałem...jak znajde posta to tu wrzuce potem edit: Posiadamy takie dane, opublikujemy je niedługo do wglądu Edited December 5, 2013 by Goldi
Goldi Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 (edited) taaaakże tego... Edited March 3, 2014 by Goldi
Recommended Posts