Gość pocikola Napisano 11 Maja 2010 Zgłoszenie Napisano 11 Maja 2010 Ja nie powiedzialem ze bunkier skonczylem Wisz na bugach nie jade wiec w 2 dni nie wybuduje
Neriel Napisano 11 Maja 2010 Zgłoszenie Napisano 11 Maja 2010 No tak :]Ja swoj bym musial robic chyba rok (powaznie) xD Bunkier dobra rzecz - o FSy sie nie trzeba martwic, a to na nieodebranym FSie czesto sie flote traci
Chesiu91 Napisano 11 Maja 2010 Zgłoszenie Napisano 11 Maja 2010 Stare chinskie powiedzenie brzmi " jezeli widac chodz krztyne albo ma byc nie wielki minus zysku w kazdy bunkier czlowiek wleci "
Neriel Napisano 11 Maja 2010 Zgłoszenie Napisano 11 Maja 2010 A wlecialbys w bunkier, w ktorym stracilbys cala flote, a 70% bunkra sie i tak odbuduje? Na chwile obecna (bez SD) chocby zebrac na ACS cala flote z uni2 to i tak bunkra za 10x mniej surki nie rozwalisz, a 7 bld mety to az tak duzo nie jest Liczac sam bunkier, a z flote ktorej by bronil to uuuu :> No ale juz z doswiadczenia wiem, ze zawsze ktos cos wymysli, zeby wroga pojechac... to powiedzonko chyba kazdy zna - nic nie jest wieczne
Chesiu91 Napisano 11 Maja 2010 Zgłoszenie Napisano 11 Maja 2010 wiesz trzeba miec troche nie tego zeby wlatywac w bunkier na ktorym sie padnie np ktos ma bunkier 200 bln wr 200 bln ldl i ma 3 mld ow 1 mld reckow 500 mln panckow a ja mam 400 mld lm i 31 mld ow to czemu by nie moze minus jest ale satysfakcja wielka
Neriel Napisano 11 Maja 2010 Zgłoszenie Napisano 11 Maja 2010 200 mld chyba mialo byc 200 bln WR to tak nie bardzo (200.000.000.000.000) Prawda mozna by w taki bunkierek wleciec, ale to juz amatorszczyzna robic taki bunkier.. przed czym cos takiego mialoby mnie obronic Jak robic to cos wielkiego, co bedzie powodem do dumy itp. Wiadomo, ze z takim bunkrem zawsze jest tych 3-5 graczy, ktorzy i tak rozwala go nam 1/5 swojej floty, wiec to jest pewna porazka i marnowanie surki.. Mi bardziej chodzi, ze nie warto wlatywac w wielkie bunkry, bo niewiele sie zniszczy, a wiele sie straci (chociaz nie zawsze)
Gość pocikola Napisano 12 Maja 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Maja 2010 Fs- to wysylanie floty na czas twojej nieobecnosci z misja stacjonuj z jednego moona na drugi. Pozwala to utrzymac twoja flote kolejne kilka godzin dluzej. Niz stacjonowala by na planecie i czekala na atak. Ktory na 60 % by nastapil. Sam sobie odpowiedz po co.
Rekomendowane odpowiedzi