deusx Napisano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 W waszych bankach pojawi się informacja ile surowców zostało przyznane za zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ja bym chciał swoją nagrodę (30 zł) otrzymać na konto Marco na uni7 zamiast Marc0 z u5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ja bym chciał swoją nagrodę (30 zł) otrzymać na konto Marco na uni7 zamiast Marc0 z u5 To tak się da? Bo ja też bym chciał na uni4 zamiast na uni2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 a bym chciał swoją nagrodę (30 zł) otrzymać na konto Marco na uni7 zamiast Marc0 z u5Będzie to trochę niesprawiedliwe. Zgłaszając konto z u5 miałeś mniejszą konkurencje i łatwiej było dostać się do top 3 u5 niż do top3 u7. Gdybym wiedział, że tak można to założyłbym jakieś konto na u3 i tam zgłosił skład a nagrode pobrałbym na u5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Z tego co pisze w regulaminie tylko nagrody za podium w klasyfikacji ogólnej można otrzymać na wybrane konto. Przy nagrodach dodatkowych nic nie pisze, że można wybrać sobie konto, na które mają trafić. Więc winny trafić na konto zgłoszone do zabawy. Nagrody w konkursiePodium1 miejsce - astaty na wybrane konto o wartości 300 zł2 miejsce - astaty na wybrane konto o wartości 200 zł3 miejsce - astaty na wybrane konto o wartości 100 zł Nagrody dodatkoweDodatkowe nagrody w postaci astatów na konto owartości 30 zł otrzyma każda trójka najlepszychgraczy z danego uniwersum z wyłączeniem osób,które znalazły się na podium, gdyż nagrody niesumują się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sa'Kage Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Nagrody dodatkoweDodatkowe nagrody w postaci astatów na konto owartości 30 zł otrzyma każda trójka najlepszychgraczy z danego uniwersum z wyłączeniem osób,które znalazły się na podium, gdyż nagrody niesumują się.Z tego co widzę to Sroka nie powinien być brany pod uwagę na liście najlepszych graczy z danego uniwersum. Jest na drugim miejscu podium. Wolne "pudło" powinno zostać przeznaczone dla następnego gracza z Uni4. Chyba że coś źle zrozumiałem to przepraszam za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yzj Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Widze że ja już nie zostałem uwzględniony w rozgrywkach 2 vs 2... Czy mógłbym wiedzieć dlaczego ?Nick Kamatech Pozdrawiam i prosze o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 w 2 vs 2 brali udział tylko Ci którzy odpadli w 1 fazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 A co z nagrodami ? Wie ktoś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sa'Kage Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Miały być rozdane do 24h. Post deusx pojawił się o 23 wiec ma jeszcze czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Miały być rozdane do 24h. Post deusx pojawił się o 23 wiec ma jeszcze czas post z wynikami pojawił się po 18 i jak zawsze deusx się spóźnia cóż można do tego przywyknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Przepraszam za opóźnienie, jutro do godziny 10:30 na pewno nagrody się pojawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 ja też czegoś tu nie kumam cała trójka z podium ogólnegoniby dostanie nagrody za podium z trójki unito coś jest chyba nie takdeus jak jest z tym regulaminem zwz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Nagrody się nie sumują, przyznawana jest najwyższa zajęta w konkursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Nagrody się nie sumują, przyznawana jest najwyższa zajęta w konkursie.Deusx, dotyczy to też tego? : "Każdy, kto przeszedł dalej niż pierwsza faza, otrzyma 50% zadanych strat przeciwnikowi (1 jednostka = 1 deuter) w deuterze." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Tak, również tego. Surowce to nagroda pocieszenia, była o tym mowa w temacie zapisów. Wszystkie nagrody zostały już rozdane. Niektórzy w banku mogą zobaczyć wpłatę, następnie wpłatę, której liczby będą minusową wpłatą poprzedniej, a następnie kolejne już wpłaty normalne. Minus to korekta poprzednich wpłat, które były niepoprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 a moja nagroda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 a moja nagroda ?Twoja nagroda jest na koncie od momentu postu o ich przyznaniu, sprawdź dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 No właśnie nie mogę sprawdzić, ponieważ posiadam jak wiadomo bana na U5 ale mam jeszcze konto na u7 o tym samym nicku jak byś pytał -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Nagroda jest przyznawana na konto, z którego nastąpiło zgłoszenie - także przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 a nie było czasem tak, ze astaty moglo sie przyznac na dowolne konto ?z tego co pamietam tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 hahahahaha dobry JOKE wchodze na u6 a tam 103 astaty i myslę za co to a tu benc drugie miejsce w 2vs2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi