deusx Napisano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Jeżeli chodzi o wyłonienie najlepszych z uniwersum, a nie jest to możliwe na podstawie samych faz konkursu, to będą przeprowadzone osobne walki samych graczy z danego uniwersum i ten, kto straci najmniej zajmuje najwyższe miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 mozna i tak wiec nie jest zle, mysle ze 30 pln wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witam Nie mialem czasu zeby wejsc i napisac (bylem na urlopie) Powodzenia wszystkim ... Nawet nie wiedzialem ze tak daleko zajde ... Dzieki Revenge, jak bede w PL to postawie cus jak wygram hehe Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Przygotowani na kolejną fazę ? Wyniki będę ogłoszone o 20:00 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 13 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Jasne, już kupiłem popcorn! A nie.. przecież ja odpadłem.. Ostatnio Sroka wygrał, jak znowu wygra to będzie ładne combo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 13 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Nie bój boba Neriel teraz nie tak prosto jest, ale nie powiem bo wygrać z Tobą to już wielkie osiągniecie Życzę wszystkim powodzenia i dobrej zabawy przede wszystkim bo w tej fazie wszyscy już wiele osiągnęli. Ja stawiam na czarne konie czyli na Virussa i gumisia666.I cieszy mnie fakt ze uni 4 wypadło znów mocno bo kiedyś się smali ze z u4 nie było nikogo w dalszych fazach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Wyniki piątej fazy ogłoszone, gratulujemy zwycięzcom ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Półfinał rozstrzygnięty ! Gratulujemy wszystkim uczestnikom piątej fazy, dotrzeć tak daleko to spory sukces. Wielki finał już jutro ! Pamiętajcie, że to jeszcze nie koniec, po wielkim finale, nazajutrz zostanie ułożony harmonogram 2 vs 2 oraz rozstrzygnięta pierwsza faza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 14 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Brawo Sroka jestem z siebie zadowolony że tak daleko doszedłem, może uda się ugrać 3 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 14 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Nebu uległ Sroce w V fazie 8. edycji ZWZ, ale może tym razem się zrewanżuje. Wspieram z całych sił nebu. Wierzę że tym razem ci się uda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 14 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 (edytowane) O miła niespodzianka nie spodziewałem się dziś półfinału i to z takim efektem:)))))Oby nebu wyszedł tym co w 8 edycji lecz pewnie zmienił składzik ale i tak wielki sukces jest 200 zł już.Powodzenia i db zabawy życzę nebu. Ps. Będą jakieś zakłady na finał tak jak ostatnio??? Edytowane 14 Listopada 2013 przez Zybi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 14 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Nebu uległ Sroce w V fazie 8. edycji ZWZ, ale może tym razem się zrewanżuje. Wspieram z całych sił nebu. Wierzę że tym razem ci się uda! Składzik zmieniony, przegrupowany. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzięki wszystkim za wsparcie :-) Pozdro 4 allnebu vel robaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 14 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 He he powodzenia życzę.... :) FAZA VII (FINAŁ) Sroka (u4) vs nebu (u7) hmmm moze teraz nebu wygra???czego zycze..??? kolega Sroka ma juz medal .-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Finał został ogłoszony ! Gratulację dla nebu (u7) !Jednocześnie został ułożony harmonogram 2vs2, który zostanie rozegrany jutro. Wyniki 3 miejsca, podium uniwersów zostaną ogłoszone po zakończeniu konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 15 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Gratuluje nebu Wierzyłem z Ciebie Te surowce na u4 i tak i tak by sie zmarnowały tak samo jak poprzednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 15 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 No to rewanż za przegrane ze Sroką w vol. 8 i 9 wzięty. Dzięki wszystkim co trzymali kciuki Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 16 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 do boju !szkoda ze reszta ludzi, ktorzy odpadli nie wystepuje w walkach 2vs2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Druga faza 2 vs 2 została rozegrana.Faza druga zostanie rozegrana popołudniu, a trzecia wieczorem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Faza 2 rozegrana, już o 20:00 faza trzecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Faza trzecia rozegrana, jutro półfinał i finał oraz ogłoszenie reszty wyników (3 miejsce, podium uniwersów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 18 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Gratulacje jeszcze raz Wszystkim deusx a ze tak spytam to kto zajol 3miejsce ... ? Walka powinna sie odbyc pomiedzy "Wojskowy - Viruss - ChRoScIk" Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 WYNIKI KONKURSU:Ogólne:1 miejsce: nebu (u7)2 miejsce: Sroka (u4)3 miejsce: Wojskowy (u3) 2vs21 miejsce: Ekonom (u5) & Mitja (u5)2 miejsce: Freman (u7) & EVOLUTION (u6)3 miejsce: KrZePa (u7) & Horus (u7) Podium uni:u2:1 miejsce: Alwego u3:1 miejsce: Wojskowy2 miejsce: Raven3 miejsce: Neriel u4:1 miejsce: Sroka2 miejsce: ChRoScIk3 miejsce: Salioner u5:1 miejsce: MARC02 miejsce: Quahodron3 miejsce: ktotoja u6:1 miejsce: gumis6662 miejsce: Brasilas3 miejsce: DarkPassenger u7:1 miejsce: nebu2 miejsce: Viruss3 miejsce: Dagger157 Nagrody zostaną przyznane do 24 godzin dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No i udało mi się wygrać 2 vs 2 (Ekonom to ja), gratulacje dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 WYNIKI KONKURSU:Podium uni:u2:1 miejsce: Alwego hrhrhr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dostaniemy jakieś dokładne informacje kto ile zadał strat ? Każdy, kto przeszedł dalej niż pierwsza faza, otrzyma 50% zadanych strat przeciwnikowi (1 jednostka = 1 deuter) w deuterze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi