Dagger157 Napisano 7 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Gratuluję zwycięzcom. Zawsze towarzyszą mi te emocje, gdy zjeżdżam w dół strony i spoglądam na swój nick, hehe. A jak tam u was? Macie już swojego faworyta? Domyślacie się kto może być czarnym koniem (osłem? ) tej zabawy? Ja na obecną chwilę nie mam zdania, za dużo graczy bym mógł zaczął wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 7 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Skąd wiesz , że wygrałes ? Nie było jeszcze wyników II Rundy Przypominam : Zasady konkursu:1. W konkursie może wziąć udział każdy gracz. Jedyne wymaganie to konto w grze. W przypadku posiadania kont na więcej niż jednym uniwersum, udział może wziąć tylko jednym kontem.2. Żeby wziąć udział w konkursie nie trzeba posiadać floty. Należy jedynie wysłać nasz wybrany skład poprzez link zgłoszeniowy dostępny w podglądzie gry po zalogowaniu. Wiąże się to z obliczeniami, aby Nasza flota nie przekraczała poniższych ustaleń.3. Flota nie może przekraczać wartości 10 BLN deuteru i nie może być mniejsza niż 9.9 BLN deuteru (przelicznik 4:2:1).4. Turniej odbywa się poprzez symulacje podanych składów flot. Przechodzi osoba, która odniosła mniejsze straty w pojedynku. Do następnej rundy brany jest pod uwagę pierwotny stan floty.5. W przypadku remisu, w którym gracze stracą identyczną wartość jednostek przechodzi osoba, która będzie wybrana metodą losowania.6. Walki będą przeprowadzane na silniku walk (symulatorze) ogam.online, przy równym poziomie badań, domyślnie ustawionym na 0. Dzięki temu walki są przeprowadzane bez rozróżnienia uniwersum. Spotkać się może każdy z każdym.7. Zapisy trwają do 30 października do godziny 23:59.8. Zabrania się ujawniania swoich składów flot podczas zapisów i trwania konkursu osobom trzecim.9. Udział w konkursie wymaga akceptacji niniejszego regulaminu.Gracz na którego trafię w 3 fazie jest bardziej wymagający niż nic nie mówiący mi nick z u7 Zgred dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 7 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 no przydało by sie losowe trafianie na graczy- bo jak wiadomo ludzie teraz obliczają na kogo trafią w nastepnej turze a tak byl by element zaskoczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 8 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) regulamin... wam to patrze pasuje wywalać ludzi nawet jak nic nie zrobilito taka polska mentalność : - kopa mu bo powiedział komuś, bo prawdopodobnie złamał regulamin,prawdopodobnie to możecie sobie wsadzić psy ogrodnikaweście się opanujcie...żyjecie w jakiejś iluzji... ja jak grałem w poprzednich edycjach to sobie porównywałem składy po konkursie i co mi zrobicie? nic, bo to jest pusty i głupi zapis (tajemnice się zawsze robi po coś... przecież nie po to żeby było lepiej) Edytowane 8 Listopada 2013 przez oremi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garest Napisano 8 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Troche suche wydawalo mi sie ze mialy byc ustalone sklady z danych uni czyli uni1vsuni1 uni2vsuni2 a tu widze wszystkie serwery wrzucone w jeden worek wezcie moze jeszcze pozwolcie na przemieszczanie sie grzaczy miedzy uni w grze ... smieszne te wasze konkursy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMSI Napisano 8 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Troche suche wydawalo mi sie ze mialy byc ustalone sklady z danych uni czyli uni1vsuni1 uni2vsuni2 a tu widze wszystkie serwery wrzucone w jeden worek wezcie moze jeszcze pozwolcie na przemieszczanie sie grzaczy miedzy uni w grze ... smieszne te wasze konkursy ... Kolego grasz tu pierwszy raz ? Jeśli tak to zobacz sobie na poprzednie edycje a niepotrzebnie spamuj tutaj ...;/ Gratuluje tym którzy przeszli, tym którzy odpadli powodzenia w parach teraz czas na freebok'a Powodzenia Tobie i reszcie ^^ ZenekTraktorzysta dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Faza 2 rozstrzygnięta, gratulujemy zwycięzcom ! Faza trzecia już jutro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 No to już 2 faza przed nami, gratuluję zwycięzcom i jedziemy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMSI Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Czarny chyba za nami Gratulacje tym co przeszli i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Każdy, kto przeszedł dalej niż pierwsza faza, otrzyma 50% zadanych strat przeciwnikowi (1 jednostka = 1 deuter) w deuterze. Deusx, Dotyczy to każdej rundy (1-ej,2-ej, 3-ej... ostatniej ) ?Wypłata nastąpi po konkursie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Trzecia faza konkursu rozstrzygnięta, gratuluje dla uczestników następnej rundy.Czwarta faza będzie rozstrzygnięta w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 No niestety nie tym razem , flota krota zajeła II miejsce w vol. 9 teraz odpada Gratuluję Chrościk Obyś za to postawił jakąs flote na u4 jeśli wygrasz zabawe Do nastepnej edycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Revenge, czyli się nie spotkamy. A ja znowu muszę w trójkach walczyć. No nic, wszystko się może zdarzyć. Jeśli mi i Chrościkowi się uda, to spotkamy się w VI fazie. I znowu będzie trójka. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 ooo 4 faza już niedługo a ja jeszcze nie zauważyłem że w 2 odpadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 10 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 O.oja genialny złomiarz w 4 fazie ?lol a wydawalo mi sie, ze cześciej jestem po prawej stronie rw ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 10 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) Jest! mam nadzieję że teraz też mi szczęście dopisze, tylko raz udało mi się tak daleko dojść Edytowane 10 Listopada 2013 przez Czarny93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 10 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Jejku nie zaglądałem w ogole na forum przez tyle czasu a ja w IV fazie Widzę stały skład nie zawodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 11 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 4 faza dziś 20-22 czy będzie wcześniej trochę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Czwarta faza rozstrzygnięta, walki były bardzo zacięte, składy równe sobie - jednak wyniki jednoznaczne. Gratulujemy zwycięzcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 11 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Odpadli wszyscy z uni5 w tej fazie, a było 4 graczy - w jaki sposób będzie wyłoniona "najlepsza" 3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 11 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 @marco, w poprzedniej fazie były walki między takimi graczami i bodajże kto wygrał więcej ten dostawał nagrodę. No, V faza, miło. Teraz zaczynam się obawiać, bo są znajome nicki na drodze po nagrodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 11 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 no to V faza wita teraz to będą dopiero zacięte walki Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 11 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Quahodron (u5) vs Raven (u3) Tego na prawdę się nie spodziewałem. Już miałem przez chwilę wrażenie że moja zabawa kończy się właśnie w tym miejscu Pokonanym po i oczywiście gratuluję zajścia tak daleko No, a my bawmy się dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viruss Napisano 11 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 gratuluje wszystkim co raz ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Tego na prawdę się nie spodziewałem. Już miałem przez chwilę wrażenie że moja zabawa kończy się właśnie w tym miejscu Pokonanym po i oczywiście gratuluję zajścia tak daleko No, a my bawmy się dalej No a jednak okazałeś się lepszy piwko dla Ciebie cała nasza czwórka z U5 odpadła.jak bedzie z ustaleniem najlepszej trójki ? tzn najlepsza czwórka ? czy kto zadał wiekszy %?i jak bedzie wypłacany, i kiedy ten % :PP serdeczne gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi