pydys Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Witam , chciałem zaproponować wprowadzenie ułatwienia nawigowania po galaktyce .W obecnej chwili gdy przeglądamy galaktykę aby przejść do następnego układu należy albo wpisać jego numer , albo najechać kursorem myszy na "" i kliknąć LPM to samo przy zmianie galaktyki.Mój pomysł jest taki aby po galaktyce dało się nawigować także kursorami na klawiaturze czy strzałeczki lewo , prawo zmiana układu , a góra dół zmiana galaktyki.Jeśli była by taka możliwość było by to znaczne ułatwienie dla farmerów którzy przeczesują codziennie ogromne połacie galaktyki i takie klikanie myszką zabiera trochę czasu i jest troszeczkę niewygodne CO o tym myśli szanowna Administracja i Wy Gracze ? ZenekTraktorzysta i DarkPassenger dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tech Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Kiedyś był taki dodatek do firefoxa - Foxgame się nazywał, na globalnym ogame działał, ale tutaj nie hula;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Nie wiem czy jest to konieczne, co inni sądzą o takich skrótach klawiszowych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ja jestem za, bo w sumie nie przeszkadza a może pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosio Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 tak, damy taki klawisz, później damy klawisz który będzie sam układ skanował, później galaktykę, a na końcu który będzie skanował tylko planety bądź moony z flotą .. Myślę że jest dobrze tak jak jest i lepiej w sumie żeby tak zostało To tylko moja subiektywna odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZenekTraktorzysta Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Popieram pomysł, iż wkurza mnie klikanie myszką non stop.. Aby tylko przewijać kursorami na klawce układy w galaktyce i będzie miód. Jeszcze raz jak najbardziej za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamelll Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 jestem jak najbardziej za, brakowalo mi wlasnie tej opcji w ogam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 również popieram, dla farmerów to ułatwienie a i tak się trzeba oklikać - chodzi tylko o wygodę bo myszką jest średnio a na klawiaturze myślę że może być pomocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 dobry pomysł, że też sam na to nie wpadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZenekTraktorzysta Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 noo Panie Deusx każdemu się podoba ten pomysł co z tym fantem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Zapytam się dokładnie jak to zrobić i wprowadzę opcję ZenekTraktorzysta dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZenekTraktorzysta Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 cieszy mnie ten fakt no i daję rep'a w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 13 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Baaardzo zły pomysł. Deusx, nie zgadzaj się na kolejne ułatwienie gry ! Dlaczego ? Otwieramy galę. Dajemy 1:1, wciskamy ctrl+f - tam wpisujemy nazwę gracza. I teraz klawiszami lewo/prawo przeskakujemy sobie na 1:2, 1:3 itd, a klawiszem myszki klikamy 'następne' w okienku wyszukiwania. W ten sposób nasz czas poświęcony na znalezienie planet danego gracza jest krótszy. Pamiętajmy też że niektórzy mają planetę na 15 pozycji, która jest widoczna przy określonej rozdzielczości ekranu, inaczej trzeba przewijać stronę. Jestem na NIE Winiu dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 bardzo się cieszę i oczekuję wprowadzenia modyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 18 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Naprawdę wątpię żeby ktokolwiek jeszcze miał tak małą rozdzielczosc że nie widzi tej 15. Nawet komórce ja widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 mnie tam czasem znika ta 16 i 15 pozycja ale tylko wtedy gdy pełny układ jest ,a że jak korzystam z komputera to często jestem od niego znacznie oddalony więc mimo że mam dużą rozdzielczość to muszę "powiększać" okno przeglądarki i dlatego te pozycje nie są wyświetlane i trzeba przewijaćU kolegi pewnie podobny problem występuje i dlatego też klikanie na klawiaturze w celu zmiany systemu powinno być w takim przypatku także udogodnieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Naprawdę wątpię żeby ktokolwiek jeszcze miał tak małą rozdzielczosc że nie widzi tej 15. Nawet komórce ja widzę.Obecnie najpopularniejszą rozdzielczością jest 1366 x 768 (23,40%), 10,99% używa full hd.W sumie około 85% osób korzysta z rozdzielczości ok. 1350 x 800 (1200x1000, 1400x800, 1300x700, 1200x800 itd). Ja korzystam z rozdzielczości najpopularniejszej 1366 x 768 i przy zapełnionym układzie widzę do 11 pozycji a tak to średnio do 13. Dane z ostatniego miesiąca. Więc kto ma full hd, ten szczęśliwcem jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 No i co tam słychać w temacie ? Deusx dowiedziałeś się czy da się to wprowadzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi