Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam mam do oddania konto na uni 5 same eko

19.452.672.720.200 (Miejsce 12 z 4684)

w banku jakas tam surka na start jest :D

oddam tyylko i wylacznie doswiadczonemu  ewentualnie zamienie :)

Posted

moze i tak dosw moze i tez masz ale piszesz w tym dziale niemal o kazde konto ciekawe po co ci kilka jak nie kilkanascie kont poczekamy jeszcze za tydzien zdecyduje komu oddam ew zamienie

Posted

Ja mogę się zamienić. Co prawda jestem w ogólnym rankingu na miejscu 646, aczkolwiek w rankingu floty zajmuję zaszczytną pozycję 19. Mogę się zamienić.

Posted

JOHHNY wylacz urlop a flota bedie na rowni  ogolnym  rankingiem :).

ja tez prytule to konto  mila checia :)

paulinka ty od kazdego chcesz konto co ty z nimi robisz  ???

Posted (edited)

ja chętnie wezmę :)

jakieś doświadczenie już tutaj zdobyłam :)

Paulinka doprowadzasz mnie do spazmów :D :D :D, co ktoś oddaje konto Ty się zgłaszasz ale teraz to już idziesz po bandzie :) przecież masz konto na U5 pozycja 14     *     Paulinka     Napisz wiadomość     Amnesia     17.836.847.833.800 no tyle że na U siedzisz :D

Edited by kOtello
Posted

Chętnie przejme. Doświadczenie ogame od 2005. Tutaj w 2011r. topka u2. Obecnie top 36 u7, flota top5. Mozesz poogladac moje St ;)

Posted

Chętnie łyknę to konto. Gram tylko na uni5. Zacząłem budować konto ale nie ma co się oszukiwać. topce już nie dorównam a chciałbym spróbować swoich sił na innym lepszym koncie i coś zbudować czym mozna pozdejmować "nietykalne" floty ;)

Guest I_Will_Never_Forget
Posted

Chetnie przyjme konto. Na ogam juz kilka lat z wiekszymi lub mniejszymi przerwami.

Ostatnio poswiecam sie bardziej jako grafik w Ogam Teamie ale z checia wrocilbym do gry ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.