Skocz do zawartości

Energia u graczy z (i)

Elohim

Rekomendowane odpowiedzi

sens choćby taki ze miał byś więcej surowca..... wiec czemu sobie strzelasz w kolano krytykując pomysł ?

dokładnie o to mi chodzi, że duża część graczy chce wprowadzania ułatwień dających im bezpośrednio więcej surowca bez żadnego wysiłku - odnosi się do również do zwiększenia zysków z ekspedycji, na zasadzie bo "15 bln wody to za mało jak na cały dzień latania na ekspy". Dlatego też wskazuje na tą analogię, bo nie wszystko powinno przychodzić za łatwo :P

dla mnie osobiście jest dobrze jak jest, w zależności od uni ale średnio z jednej gali jest 100bln deuteru do wyciągnięcia. jedyne udogodnienie o jakim zresztą pisałem ale jak dotychczas bez odzewu to propozycja aby ukryć sloty podczas farmienia, co zwiększy jego szybkość. 

Edytowane przez DarkPassenger

zazwyczaj nowi farmią jak wściekli a co za tym idzie szybciej coś postawią, starzy gracze z doświadczenia wiem ze raczej juz im sie nie chce farmic jak nowemu, po prostu sie zapał wypala. Wiec raczej starzy gracze skorzystają bo szybciej jaką trafią flotke

Mnie tylko chodzi o pełne wykorzystanie potencjału graczy z (i) a nie ułatwienie 

A co do ekspedycji to zanim ją osiągnę to pewnie odechce mi sie grać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.