kOtello Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Deusx, sprawy były już poruszane wielokrotnie czy to dotyczące zawróconego FS'a czy innych misji gdzie wracająca flota lądowała na planecie zamiast na moonie. Kiedy te kwestie zostaną rozwiązane bo problem w dalszym ciągu występuje. Ostatnio moje GS'y po zniszczeniu moona wylądowały na planecie a nie na moonie z którego zostały wysłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Błąd jest już dokładnie analizowany (na zgłoszenie innego użytkownika), do plików został dodany specjalny kod, który będzie zapisywał pracę i parametry skryptu. Proszę zgłaszać każdy przypadek, w którym flota nie wylądowała tam, gdzie powinna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ja dzisiaj miałem podobny przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertent Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 U mnie flota lecaca z planety na moona na stacjonuj sama wraca, nie ląduje na moonie. Z moona jest podobnie. Robertent U6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Jeżeli już ktoś chce zgłosić błąd, to niech przynajmniej poda swój nick, uniwersum, datę i dokładną godzinę lotu. Najlepiej zgłaszać błąd zaraz po jego wydarzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertent Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Jeżeli już ktoś chce zgłosić błąd, to niech przynajmniej poda swój nick, uniwersum, datę i dokładną godzinę lotu. Najlepiej zgłaszać błąd zaraz po jego wydarzeniu.U mnie to dzieję się teraz, więc co mam jeszcze napisać. nick: Robertent Uniwersum 6 10-17 14:29:40 +0200 Kontrola lotu Stacjonuj Nowa Twoja flota pomyślnie wylądowała na pozycji [xx:xxx:xx]. Wyładowane surowce z floty: Metal : 0, Kryształ : 0, Deuter : 0 Taki jest komunikat, mimo to flota nie ląduje, zarówno z planety na moona jak i w odwrotnym kierunku. Robertent Uni 6 MiG Proszę używać opcji edytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktor Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 coś się knoci i na u7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viruss Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Mam tak samo.Hesper u7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) to samo u7 banned wogle nie moge wyslac floty na stacjonuj Twoja flota pomyślnie wylądowała na pozycji . Wyładowane surowce z floty: Metal : 0, Kryształ : 0, Deuter : 0 10.17 14:44:50 Kontrola lotu Stacjonuj - Twoja flota pomyślnie wylądowała na pozycji Wyładowane surowce z floty: Metal : 0, Kryształ : 0, Deuter : 0 10.17 14:44:05 Kontrola lotu Stacjonuj - Twoja flota pomyślnie wylądowała na pozycji. Wyładowane surowce z floty: Metal : 0, Kryształ : 0, Deuter : 0 Edytowane 17 Października 2013 przez bloodp3t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) Goldmano, u4 Twoja flota pomyślnie wylądowała na pozycji [xxx]. Wyładowane surowce z floty:Metal : 1, Kryształ : 0, Deuter : 010-17 15:37:58 +0200 Kontrola lotu Stacjonuj-Twoja flota pomyślnie wylądowała na pozycji [xxx]. Wyładowane surowce z floty:Metal : 0, Kryształ : 0, Deuter : 010-17 15:37:29 +0200 Kontrola lotu Stacjonuj-Twoja flota pomyślnie wylądowała na pozycji [xxx]. Wyładowane surowce z floty:Metal : 0, Kryształ : 0, Deuter : 0 próba posłania szperek na moona. co ciekawe te które na moonie są już to i na moonie lądują po powrocie z expów Edytowane 17 Października 2013 przez Goldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nie rozumiem o co chodzi, może ktoś dokładnie opisać błąd? Floty nie można wysłać ponieważ ? Błąd, komunikat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 zero komunikatu flota leci, w momencie dotarcia nie laduje w miejscu docelowym lecz powraca na pozycje startowa / natychmiast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Wysyłamy flotę na stacjonuj z 1:1:1 na 1:1:2, flota po dolocie ląduje na 1:1:1 zamiast na 1:1:2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ja mam tak przy zawrotkach , Wysyłam z moona na moona na stacjonuj , zawracam i pisze ze wraca z moona na moona na stacjonuj a w momencie powrotu ląduje na planecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 dokladie deus jak pszeszi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 ok, zaraz sprawdzę o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ja mam tak przy zawrotkach , Wysyłam z moona na moona na stacjonuj , zawracam i pisze ze wraca z moona na moona na stacjonuj a w momencie powrotu ląduje na planecie Jeżeli już ktoś chce zgłosić błąd, to niech przynajmniej poda swój nick, uniwersum, datę i dokładną godzinę lotu. Najlepiej zgłaszać błąd zaraz po jego wydarzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 ooo dziwne. tym razem posłałem z tej samej planety na tego samego moona co wcześniej (up pare postów) i wylądowało na księżycu bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 17 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ponieważ błąd jest naprawiony już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi